loading...
هواداران والیبال ایران
javadirai بازدید : 553 شنبه 21 آذر 1394 نظرات (0)

رئیس فدراسیون جهانی والیبال طی نامه ای رئیس فدراسیون والیبال کشورمان به کنگره FIVB دعوت کرد.
دکتر آری گراسا رئیس فدراسیون جهانی والیبال طی نامه ای دکتر محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال کشورمان را به 35 کنگره FIVB که پنجم و ششم اکتبر سال آِینده 2016 در آرژانتین برگزار می شود، دعوت کرد.

javadirai بازدید : 556 سه شنبه 19 آبان 1394 نظرات (0)

سرپرست تیم ملی والیبال ایران پس از جلسه با مدیر برنامه های آناستازی گفت: جلسه خیلی خوبی داشتیم، شرایط و برنامه های آناستازی و لوزانو برای تیم ملی تقریبا یکسان است و این انتخاب را سخت می کند.
 جلسه محمود افشاردوست دبیرکل فدراسیون والیبال و امیر خوش خبر سرپرست تیم ملی ایران عصر امروز (سه شنبه، در شهر رادون لهستان برگزار شد.
امیر خوش خبر پس از پایان این نشست، اظهار داشت: مالکه وکیل و مدیر برنامه های آندره آناستازی شرایط این مربی را برای هدایت تیم ملی والیبال ایران به روشنی بیان کرد و ما هم شرایط و خواسته رئیس فدراسیون را به وی اعلام کردیم.
سرپرست تیم ملی والیبال افزود: دو طرف در بسیاری از مسائل به توافق خوبی رسیدند و شرایط مناسبی را برای همکاری اعلام کردند. با توجه به اینکه با وکیل آناستازی تمام شرایط را بررسی کردیم و صحبت هایی هم با خود اناستازی قبلا داشتیم، فکر نمی کنم لازم باشد دیگر جلسه دومی با این مربی داشته باشیم. از سوی دیگر تیم آناستازی فردا شب یک دیدار مهم و حساس دارد.
خوش خبر تصریح کرد: در حال حاضر لوزانو و آناستازی شرایط خوبی برای سرمربیگیری تیم ملی والیبال ایران دارند و انتخاب بین این دو گزینه بسیار سخت شده است. به هر حال تمامی گزارش ها و شرایط این دو مربی را به تهران می آوریم.
وی با بیان اینکه هر دو مربی از مربیان بزرگ والیبال دنیا هستند، گفت: آنان شرایط خود را اعلام کردند. ما هم شرایط خود را به آنها اعلام کردیم و تقریبا با هر دو سرمربی تا حد زیادی به توافق رسیدیم. از اینجا به بعد رییس فدراسیون والیبال ایران تصیمیم که کدام یک از این دو مربی به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب و معرفی شود.
سرپرست تیم ملی والیبال کشورمان در پایان گفت: شرایط آناستازی نسبت به چند سال پیش خیلی فرق کرده و خیلی بهتر و مناسب تر شده است. حتی در خصوص دستیار هایش فقط یک مربی و یک بدنساز می خواهد. دقیقا مثل لوزانو که یک مربی که سیچلو باشد و یک بدنساز را اعلام کرده است .واقعا هر دو گزینه های خوبی هستند و شرایط خوبی دارند . امیدوارم فدراسیون بهترین تصمیم را برای تیم ملی والیبال ایران بگیرد.

javadirai بازدید : 647 چهارشنبه 08 مهر 1394 نظرات (1)
 


نشست کارگروه بررسی عملکرد تیم های ملی در رویدادهای سال جاری روز دوشنبه 13 مهرماه برگزار می شود.
بر اساس تصمیم و اعلام دکتر محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال مقرر شد، پس از پایان مسابقات جام جهانی 2015 با تشکیل یک کارگروه تخصصی با حضور کارشناسان و صاحب نظران فعال در در رشته والیبال به بررسی عملکرد تیم های ملی در سال 1394 پرداخته شود.
بر این اساس 26 کارشناس فعال والیبال کشور به این کارگروه دعوت شدند که نشست نخست آنان ساعت 10 روز دوشنبه 13 مهرماه در دفتر رییس فدراسیون والیبال برگزار می شود.


امیرحسین منظمی، محمدرضا دامغانی، محمود افشاردوست، غلامرضا مومنی مقدم، محمدصادق شعبان خمسه، پیمان اکبری، جهانگیر سیدعباسی، احمد لاهوتی، بهروز عطایی، بهنام محمودی، حسینعلی مهرانپور، ابراهیم وطن پرست، سعید رضایی، محمد ترکاشوند، علی پورعروجی، ناصر شهنازی، محمد وکیلی، مسعود آرمات، عباسعلی میرحسینی، فرهاد نفرزاده، رضا ابراهیمی، مصطفی کارخانه، جبار قوچان نژاد، ایرج مظفری، علیرضا نادی و امیر حسینی 26 کارشناس دعوت شده به این کارگروه هستند.


دبیرکل فدراسیون والیبال درباره چگونگی انتخاب اعضای کارگروه بررسی عملکرد تیم های ملی والیبال گفت: سعی کردیم در این کارگروه تا حد امکان از همه افراد فعال و صاحب نظر در والیبال استفاده کنیم.
محمود افشاردوست افزود: بنابر این از کارشناسان چند نسل تیم ملی که به نوعی درگیر والیبال هستند و با در نظر گرفتن پراکندگی جغرافیایی، تعدادی را انتخاب و به کارگروه دعوت کردیم که نخستین نشست روز دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد.
وی درباره محورهای مورد بحث در کارگروه بررسی عملکرد تیم های ملی والیبال گفت: در نشست نخست صحبت های کارشناسان را خواهیم شنید و با جمع بندی و تفکیک موضوعات نشست به نشست به صورت تخصصی پیش خواهیم رفت.
دبیرکل فدراسیون والیبال درباره تعداد دفعات تشکیل نشست های کارگروه نیز گفت: تعداد جلسات بستگی به تفکرات موجود و نتیجه گیری نهایی دارد. ابتدا درباره تیم ملی بحث خواهیم کرد و سپس عملکرد سال 94 والیبال را تیم به تیم بررسی می کنیم.
وی تاکید کرد: قطعا در نتیجه گرفتن و نگرفتن یک تیم عوامل متعددی از جمله بازیکنان، کادر فنی، مدیریت و ... دخیل هستند. باید در این نشست ها با استفاده از نظرات کارشناسان تمامی این عوامل بررسی شوند.
افشاردوست در پایان تاکید کرد: به دنبال راهکاری مناسب برای صعود به المپیک و کسب نتیجه در بازی های المپیک هستیم.

javadirai بازدید : 1275 سه شنبه 07 مهر 1394 نظرات (0)

نمایش ضعیف تیم ملی والیبال ایران در سیزدهمین دوره جام‌جهانی بازخوردهای فراوانی در تمامی زمینه‌ها و به خصوص درابعاد رسانه‌ای داشت و حالا نوک پیکان انتقادات به سمت کادر فنی تیم ملی است؛ جایی که بوبان کواچ به همراه گوسا، چورا و رحمان محمدی‌راد تیم ملی والیبال ایران را هدایت می‌کردند.

تکیلف گوسا و چورا که تا حدود زیادی مشخص است؛ قرارداد این دو مربی که البته انتقاد نسبت به عملکرد آنها بسیار زیاد هم بود تمام شذه است و احتمال اینکه قرارداد آنها تمدید شود تقریباً صفر است. درمورد بوبان هم حرف و حدیث‌ها زیاد است؛ البته محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال اعلام کرد که ابتدا باید جلسه کارگروه بررسی عملکرد تیم‌های ملی برگزار شود و پس از آن تصمیم‌گیری شود. شنیده‌ می‌‌شود که در پایان این جلسه هر احتمالی وجود دارد؛ از تمدید قرارداد با کواچ تا برکناری وی و انتخاب گزینه جدید.

براساس اطلاعاتی که نگارنده در روزهای اخیر به دستش رسیده احتمال برکناری کواچ هم تا حدود زیادی قوت گرفته است و فدراسیون نشین‌ها به دنبال گزینه جایگزین هستند و می‌خواهند نام بزرگی را برای هدایت تیم ملی والیبال ایران انتخاب کنند؛ حال اینکه آیا این تصمیم با توجه به زمانی که تیم ملی تا زمان مسابقات انتخابی المپیک در پیش دارد درست است یا نه موضوعی است که به تفضیل می‌توان بعدها درموردش صحبت کرد.

به هر حال بازهم والیبال به گزینه‌های روی میزش رسید؛ گزینه‌هایی که پس از جدایی ولاسکو از تیم ایران هم وجود داشتند و حالا خیلی ها حسرت می‌خورند که ای کاش همان زمان یکی از آن گزینه‌ها انتخاب می‌کردیم. به هر حال در شرایط کنونی گزینه‌هایی هستند که نه تنها علاقه بلکه توانایی فعالیت در تیم ملی ایران را هم دارند.

آندره آناستازی؛ شاگرد معروف خولیو ولاسکو که بسیاری معتقدند در کسب افتخارات جهانی می‌تواند جا پای استادش بگذارد. او پیش از این هدایت تیم‌های ایتالیا، اسپانیا و لهستان را برعهده داشته است. قهرمانی‌های متعدد آناستازی با ایتالیا و لهستان نام او را در بین بهترین مربیان جهان جای داده است. آناستازی ملقب به «کوتوله» در دهه 80 میلادی به عضویت تیم ملی ایتالیا در آمد و تا اواخر دهه 90 عضو تیم ملی کشورش بود و در نهایت با 141 بازی ملی با دنیای قهرمانی خداحافظی کرد. او بازیکن بسیار توانمندی بود که در جمع غول‌ها و آسمان خراش‌های آن زمان با 181 سانتی‌متر قد لقب «کوتوله» را از سوی رسانه‌های ایتالیایی به خود اختصاص داد.

هیو مک‌کاچن؛ سرمربی نیوزلندی تیم ملی آمریکا که با این تیم در سال 2008 قهرمان المپیک و لیگ جهانی شد. مربی 47 ساله که متولد نیوزلند، اما ساکن آمریکا است، یکی دیگر از گزینه‌های مورد نظر فدراسیون والیبال محسوب می‌شود که پس از رفتن ولاسکو هم از گزینه‌های حضور در ایران بود. او کار خود را با مربیگری در تیم‌های ایالتی آمریکا آغاز کرد. مک‌کاچن مدال طلای المپیک 2004 را نیز در کارنامه دارد. هدایت تیم ملی والیبال زنان آمریکا و کسب مدال طلا در المپیک 2012 از دیگر افتخارات این مربی محسوب می‌شود.

لورنزو برناردی؛ همیشه از برناردی به عنوان شاگرد مکتب والیبال ایتالیایی ولاسکو یاد می‌شود. خولیو ولاسکو علاقه بسیار زیادی به برناردی دارد، اگر چه کفه موفقیت‌های او در مقایسه با دو گزینه دیگر فدراسیون والیبال خیلی سنگین نیست. برناردی به عنوان یک والیبالیست دو قهرمانی و دو نایب قهرمانی در اروپا دارد و همراه ایتالیا دو بار قهرمان مسابقات جهانی شده است. در المپیک 1996 آتلانتا هم مدال نقره گرفت. این مربی جوان هدایت باشگاه ویگل لهستان را برعهده داشت و با این تیم در مسابقات باشگاه های اروپا خوش درخشید. لورنزو برناردی در سال 2001 به همراه کارچ کیرالی توسط فدراسیون جهانی والیبال به عنوان بهترین بازیکن والیبال قرن بیستم انتخاب شد و به عنوان یکی از پدیده‌های ورزش برگزیده شد.

رائول لوزانو؛ بازیکن سابق و مربی آرژانتینی والیبال که در رده باشگاهی سرمربیگری تیم‌های مطرح رکس پوردنونه، اسپولتو، سیسلی ترویزو، متروپولیتن، ایراکلیس تسالونیکی، پالرمو و ماچراتا را بر عهده داشت و از سال 2005 تا 2008 سرمربی تیم ملی والیبال لهستان بود. وی توانست این تیم را به مدال نقره قهرمانی جهان در سال 2006 برساند و در المپیک 2005 لهستان با هدایت او به مقام پنجم اکتفا کرد. رائول لوزانو در سال 2009 هدایت تیم ملی والیبال آلمان را برعهده گرفت و تا سال 2011 نیز سرمربی ژرمن‌ها بود.

مائورو بروتو؛ از سال 2010 سرمربی تیم ملی والیبال ایتالیا بود و به تازگی از سمت خود برکنار شد. وی پیش از این شش سال به عنوان مربی تیم ملی والیبال فنلاند فعالیت می‌کرد و در سال 2007 به عنوان بهترین مربی انتخاب شد. بروتو در سال‌های 2003 و 2004 دستیار مربی ایتالیا بود و در راه کسب مدال طلای مسابقات قهرمانی اروپا، نقره بازی‌های المپیک و برنز و نقره لیگ جهانی نقش به سزایی داشت. از زمانی که وی هدایت ایتالیا را بر عهده گرفت این تیم یک مدال برنز در بازی‌های المپیک 2012 لندن و یک مدال نقره در جام جهانی 2011 کسب کرده است.

سیلوانو پراندی؛ مربی فعلی و بازیکن سابق ایتالیایی والیبال که در حال حاضر هدایت تیم والیبال زنان دانشگاه لیون را بر عهده دارد. پراندی از سال 1960 تا 1972 به عنوان یک بازیکن در تیم‌های تورنیو و کونئو توپ زد و از سال 1976 مربیگری را آغاز کرد. وی تا به حال سرمربیگری تیم‌های تورینو، تیم ملی ایتالیا، پادووا، کونئو، لوبه بانکا ماچراتا، توری فرارا، ترنتینو، تیم ملی بلغارستان، مودنا، لاتینا و لیون را بر عهده داشت و توانست در المپیک 1984 ایتالیا را به مدال برنز و بلغارستان را در قهرمانی اروپا 2009 به مدال نقره برساند. پراندی در رده باشگاهی نیز یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، دو قهرمانی سوپر جام اروپا، سه قهرمانی چلنج کاپ اروپا، چهار قهرمانی جام حدفی ایتالیا، یک قهرمانی سوپر جام ایتالیا و پنج قهرمانی سری آ را با تیم‌های مختلف در کارنامه خود ثبت کند.

زوران گائیچ؛ مربی صربستانی والیبال که سابقه حضور در تیم‌های ملی باکو، ایران و روسیه را دارد. گائیچ در رشد والیبال صربستان نفش مهمی داشت و در ابتدا مدال برنز المپیک 1996 را به دست آورد و بعد از آن مدال نقره قهرمانی جهان 1998 را و در المپیک 2000 سیدنی نیز تیم ملی یوگسلاوی را قهرمان کرد تا عملکرد درخشان او تکمیل شد. او در دوران عهده‌دار بودن هدایت تیم ملی ایران به والیبال ایران شکل جدیدی داد و برای تمرینات از آنالیز استفاده می‌کرد و طراحی تمرینات را بسیار مهم می‌دانست، اما در نتیجه‌گیری چندان موفق نبود.

دانیل کاستلانی؛ بازیکن سابق، مربی فعلی والیبال اهل آرژانتین است. کاستلانی اخیراً هدایت تیم والیبال فنرباغچه ترکیه را بر عهده داشت. وی از سال 1976 تا 1988 عضو تیم ملی والیبال آرژانتین بود و توانست به همراه این تیم افتخاراتی هم کسب کند.

در بین تمام این نام‌های بزرگ یک نام آشنا هم به چشم می‌خورد؛ خوان سیچلو، سرمربی تیم ملی والیبال قطر که در زمان حضور ولاسکو در ایران به عنوان مربی فعالیت می‌کرد و به نوعی مغز متفکر کادر فنی تیم ملی والیبال ایران در زمان ولاسکو بود. سیچلو در مسابقات قهرمانی آسیا همراه با تیم قطر به تهران آمد و توانست به جمع 4 تیم برتر صعود کند و نتیجه‌ای غیرقابل باور را با این تیم ثبت کند. سیچلو نشان داد که توانایی‌های بالایی دارد و والیبال آسیا را هم به خوبی شناخته است و حالا هم یکی از گزینه‌های احتمالی فدراسیون به شمار می‌رود.

این نام‌ها همگی گزینه‌های احتمالی فدراسیون برای جایگزین کواچ خواهند بود و برای انتخاب دستیاران ایرانی سرمربی جدید هم گزینه‌هایی مطرح هستند که البته با تمام این توضیحات حالا فقط باید منتظر ماند و دید که چه سرنوشتی در انتظار والیبال ایران است. آیا کواچ می ماند و با تقویت کادر فنی به کارش تا المپیک ادامه می‌دهد یا اینکه برکنار می‌شود و یک مربی جدید جایگزین وی می‌شود؟

 


آدرس اینستاگرام هواداران :

 

https://instagram.com/fansvolley/

 

 

javadirai بازدید : 536 سه شنبه 07 مهر 1394 نظرات (1)

بعد از نتایج ضعیف تیم ملی والیبال ایران در جام جهانی ژاپن صحبت هایی در مورد تغییر در کادر فنی تیم ملی شنیده شد که در این میان عدم بازگشت کواچ همراه تیم به ایران به این شایعه ها قوت بخشید.

به گزارش هواداران والیبال ایران:بهنام محمودی بازیکن سابق تیم ملی والیبال با تایید تصمیم فدراسیون والیبال مبنی بر ادامه همکاری با کواچ گفت: "در شرایط کنونی که در حال شروع مسابقات لیگ برتر هستیم و با توجه به اتمام لیگ در فروردین ماه سال آینده و شروع اردوهای تیم ملی در اردیبهشت ماه برای مسابقات انتخابی، دو ماه فرصت برای آماده سازی مسابقات وجود دارد. در این دو ماه هیچ مربی نمی تواند تیم را به آمادگی کامل برساند بجز خود کواچ که شناخت کاملی از تیم دارد."

وی در ادامه گفت:"من در زمان ولاسکو هم این موضوع را گفتم و الان هم می گویم که مربی با دانش ایرانی که با شرایط و روحیات بازیکنان هم آشنایی دارد باید در کنار تیم باشد. قطعا مربیان خوب و کاربلدی در ایران هستند. اگر چنین مربیانی نداشتیم والیبال ایران در  چند سال گذشته چنین پیشرفت چشمگیری  نداشت. باید از تجربه و دانش این مربیان استفاده کرد و در کادر فنی تیم ملی در کنار کواچ باید این مربیان هم مشغول به کار شوند."

کارشناس والیبال ایران در مورد شایعه حضور "سیچلو" در تیم ملی افزود: "من شناخت کافی از عملکرد سیچلو ندارم ولی در حال حاضر بهترین گزینه برای تیم ملی والیبال را کواچ می‌دانم.  مطمئن باشید مربیان داخلی از لحاظ دانش فنی بالاتر از سیچلو هستند"

بازیکن سابق تیم ملی والیبال در مورد مشکلات کنونی تیم هم گفت: والیبال ایران باید از سه دیدگاه مورد بررسی قرار گیرد؛ بحث فنی، بحث فرهنگی و بحث کادر فنی. از لحاظ فنی باید کارگروهی قبل از مسابقات تشکیل شود تا باخت ها و حتی بردهای ایران را مورد آنالیز قرار دهد. از بعد فرهنگی باید مشکلات بازیکنان را مورد تحلیل قرار داد که چرا یک بازیکن در مواقع حساس دچار استرس می شود.  در مورد کادر فنی هم  باید عملکرد مربیان تیم ملی را مورد ارزیابی قرار دهند تا نقطه ضعف را بشود از بین برد.

javadirai بازدید : 593 دوشنبه 06 مهر 1394 نظرات (0)

 

بهترین مدافع جام جهانی 2015 گفت: دليل باخت‌ها تنها به بي‌انگيزگي بچه‌ها برمي‌گشت و شايد كادر هم نتوانست انگيزه را به آنها بدهد. شايد بعضي‌ها از كواچ خوششان نمي‌آمد، با او دوست نبودند و مي‌خواستند برود اما تيم، تيم‌ملي بود. نه اخلاقي، نه انساني و نه درست بود كه بازي نكنيم.

 

روزنامه خبر ورزشی نوشت: محمد موسوی همیشه حرف‌هایش را رک و راست می‌زند‌؛ بدون پرده. وقتی با صراحت می‌گوید: «به آرژانتین که باختیم رؤیای المپیک پرید.» یعنی اینکه از گفتن این جمله ابایی ندارد و مثل خیلی‌ها به حاشیه نمی‌زند.سيد واليبال ايران حتي در شرايطي كه همه روي واليبال زوم كرده‌اند و با استفاده از هر ابزاري از اين تيم انتقاد مي‌كنند به تلفنش جواب مي‌دهد و از هفت شكست كابوس‌وار در جام‌جهاني‌ حرف مي‌زند.

شكست‌هايي كه سيد آنها را به مشكلات فني و بي‌انگيزگي پس از واگذاري بازي به تيم ولاسكو ربط مي‌دهد. موسوي البته كمي هم از شايعاتي كه مردم در فضاي مجازي مي‌سازند دلخور است. شايعاتي كه مربوط به بازي نكردن بازيكنان براي تيم‌ملي و بركناري كواچ و درگيري در اردوي تيم‌ملي برمي‌گردد.

 

*هفت شكست در جام‌جهاني‌ و...
ما مشكلات فني داريم. در ليگ جهاني هم مشخص بود. ما در آن مسابقات تنها بازي‌هايي كه در ايران ميزبان بوديم را برديم. روسيه را هم در شرايطي برديم كه روسيه خوب هميشگي نبود و بچه‌ها هم خوب بازي كردند. تيم ما در دفاع و توپگيري مشكل اساسي داشت. هر چند قبلاً نقطه قوت تيم بود اما حالا اگر دفاع يا توپگيري داشتيم بيشتر كار انفرادي بچه‌ها بود نه تيمي. مشكل ما اين بود كه تيم نبوديم. يكي دو بازيكن هم نمي‌توانستند مدام خيلي تأثير‌گذار باشند. وقتي يك نفر هم خيلي آماده نباشد تيم افت مي‌كند. اگر در بازي اول برنده مي‌شديم اشكالات تيم را هم پوشش مي‌داد اما وقتي باختيم شرايط كاملاً عوض شد.

 

*چرا پس از شكست به آرژانتين روند تيم عوض شد؟
انگيزه همه بچه‌ها براي المپيك بود اما با باخت به آرژانتين، سهميه از دست رفت، اميد رفت و كار خيلي سخت شد. مي‌دانستيم با باخت به تيم درجه 2 چه اتفاقي مي‌افتد. مي‌دانستيم المپيكي نمي‌شويم. بنابراين انگيزه‌هايمان هم از بين رفت.

 

*به خاطر همين تيم نوسان داشت؟
نمي‌شود گفت نوسان. هر وقت خوب بوديم و سرحال، احساس خوبي داشتيم و خوب بازي كرديم. در حالي كه اين قضيه براي تيم خوب نيست. تيم وقتي تيم است كه در شرايط بد، نتيجه خوب بگيرد. چراكه وقتي همه شرايط خوب باشد، برد كاري ندارد. وقتي همه چيز خوب است پيروزي راحت است. قبلاً ما اين‌طور بوديم اما متأسفانه حالا نه. نمونه‌‌اش بازي لهستان، ما 2 ست برديم، ست سوم را كه باختيم بازي را تمام شده ديديم.انگار دو «ست» را كه برديد، «ست» سوم فكر كرديد بازي تمام شده.
ما به آخر بازي فكر مي‌كرديم. فكر مي‌كرديم ببريم اتفاق خوبي است. اصلاً به فكر لحظه نبوديم. فكر مي‌كرديم برديم و تمام شد. مي‌دانستيم با برد لهستان باخت به آرژانتين فراموش مي‌شود و تمام. متأسفانه به شرايط بازي و نكاتي كه كادرفني گوشزد مي‌كرد توجه نداشتيم.

 

*درست است بازيكنان براي پيچيدن نسخه كواچ بازي نمي‌كردند؟
ما فدراسيون قوي و يك مدير قوي داريم. قطعاً اين اتفاقات باعث نمي‌شود كه بازيكنان مربي را عوض كنند. اين قدر هم بي‌قانون نشده. دليل باخت‌ها و بازي بد تنها به بي‌انگيزگي بچه‌ها برمي‌گشت و شايد كادر هم نتوانست انگيزه را به آنها بدهد. شايد بعضي‌ها از كواچ خوششان نمي‌آمد، با او دوست نبودند و مي‌خواستند برود اما تيم، تيم‌ملي بود. نه اخلاقي، نه انساني و نه درست بود كه بازي نكنيم. همه افتخارشان بازي در تيم‌ملي است. اگر نمي‌خواستيم بازي كنيم آبرو و حيثيت خودمان مي‌رفت. فحش‌ها را من، شهرام و سعيد در اينستاگرام خورديم نه كواچ. تازه او هم زبان فارسي متوجه نمي‌شود. كواچ تنها نتوانست به تيم انگيزه بدهد و آن را جمع كند؛ همين. اگر تيم باشگاهي بود شايد توجيه داشت چراكه من با باشگاه قرارداد دارم اما تيم‌ملي فرق مي‌كند. بازي در آن مايه افتخار است. همه دوست دارند در تيم‌ملي بازي كنند.

 

*شايعه دعواي بازيكنان را هم رد مي‌كنيد؟
متأسفانه درصد كمي از مردم زندگي و كار را رها كرده‌اند و همه وقتشان در دنياي مجازي سير مي‌كنند تا جوك بسازند و شايعه. آنها همه زندگي‌شان پي اين سوژه‌ها هستند كه كدام جرثقيل در كجا افتاده و... شايعه‌سازي اين روزها بيداد مي‌كند. خيلي بد است. گروه‌هايي كه در دنياي مجازي وسيله ارتباطي هستند حالا تنها به شايعه‌ها دامن مي‌زنند. اگر دو بازيكن با هم دعوا كرده باشند، نمي‌توانيم لبخند آنها را ببينيم. تلويزيون نشان مي‌دهد كه كدام بازيكنان با هم حرف نمي‌زنند. بالاخره مشخص است. عكس‌هايي كه مي‌‌آيد. مشكل باخت بود و باخت. مطالبي كه در رسانه‌ها منتشر مي‌شد هم به تيم آسيب مي‌رساند.

 

*در ژاپن روزهاي سختي را گذرانديد؟
نابود شده بوديم. 22 روزي كه در ژاپن بوديم به اندازه سه، چهار ماه گذشت. هرچه به آخرش نزديك‌تر مي‌شديم بدتر مي‌شد. آن هم با صحبت‌هايي كه مي‌شد.

 

اين روزها حرف از بركناري كواچ است.به نظرت در فرصت كم تا انتخابي المپيك، كار درستي است؟
من نمي‌توانم نظر بدهم. فدراسيون تصميم مي‌گيرد. قرار است مسائل را بررسي كنند تا بدانند، مشكل از كجا بوده. من از نظر فني كاري به كواچ ندارم اما شايد تغيير مربي به تيم شوك بدهد. البته نمي‌توانم بگويم تيم بدون مربي در المپيك هم مدال مي‌گيرد اما بايد بين بد و بدتر بد را انتخاب كرد.

javadirai بازدید : 566 دوشنبه 06 مهر 1394 نظرات (0)

نتایج ضعیف و دور از انتظار تیم ملی والیبال ایران در مسابقات جام جهانی باعث شده این روزها عملکرد کادرفنی تیم ملی در راس توجهات باشد و نظرات مختلفی در خصوص لزوم تغییر، تقویت و یا حتی حفظ کواچ و دستیارانش مطرح  شود. موضوعی که قرار است در کارگروهی که رئیس فدراسیون والیبال قول آن را داده با حضور کارشناسان مطرح والیبال کشور برگزار شده و تصمیم نهایی در مورد کادرفنی تیم ملی اتخاذ شود.

 جبار قوچان نژاد یکی از مربیان باسابقه والیبال کشورمان در همین خصوص به والیبال ایران گفت: من در مورد لزوم تغییرات در کادرفنی تیم ملی به صحبت خود آقای کواچ استناد می کنم. این مربی چند بار در جریان مسابقات جام جهانی در مصاجبه های خود عنوان کرد که نمی داند مشکل تیم چیست و چرا چنین نتایجی رقم می خورد. پس باید ببنیم به لحاط فنی و خصوصا روحی و عاطفی چه مشکلی در تیم هست یا چه فاصله ای بین کادرفنی و بازیکنان وجود دارد که سرمربی از دلایل عدم نتیجه گیری تیم خود اظهار بی اطلاعی می کند. این نشان می دهد یک مربی با شاگردان خود به بن بست رسیده و از اتفاقات درونی تیمش بی اطلاع است.

وی افزود: قطعا لازم است این موارد با خود آقای کواچ در میان گذاشته شده و از وی بخواهیم دلایل عدم نتیجه گیری و عدم اطلاع خود از نوع عملکرد تیم را در جلسه ای مطرح کرده و کارشناسان به صحبت های وی نیز گوش دهند تا برداشت صحیحی از صحبت های او صورت بگیرد.

سرمربی ثامن الحجج با بیان اینکه از ابتدا هم کارشناسان توقع کسب سهمیه از جام جهانی را نداشته اند، افزود: من در صحبت های خود پیش از شروع جام جهانی نیز به این نکته اشاره کردم که نباید توقعی در خصوص کسب سهمیه المپیک از این مسابقات وجود داشته باشد و شانس ما در این خصوص تقریبا زیر 10 درصد است. جام جهانی میدان بسیار بزرگی است و ما می بینیم تیم لهستان که تا روز آخر صدرنشین است و 10 پیروزی متوالی در کارنامه دارد، با یک شکست در روز آخر، هم قهرمانی و هم سهمیه المپیک را از دست می دهد. پس بحث ما این نیست که چرا تیم سهمیه نگرفت، عملکرد ضعیف و شکست های متوالی تیم ملی این نگرانی را بوجود آورد که چرا تیم ما که از بهترین بازیکنان حال حاضر جهان بهره می برد و مشکل فنی خاصی نیز ندارد، باید اینگونه بازی کرده ونتیجه بگیرد.

وی ادامه داد: من معتقدم که این نتایج نشان داد تیم ما چه به لحاظ فنی و تاکتیکی و چه به لحاظ روحی و روانی با کواچ به بن بست رسیده و لزوم تغییر در کادرفنی کاملا حس می شود. علارغم اینکه شخصا از آن دسته مربیانی هستم که همیشه بر لزوم فرصت دادن به مربیان تاکید دارم اما در این مورد احساس می کنم بهترین راه حل تغییر کادرفنی است چرا که هدفگذاری والیبال ما در سال های اخیر صعود به المپیک بوده و در چنین وضعیتی اگر نتوانتیم سهمیه المپیک را بگیریم عملا تمام زحمات و اهداف والیبال ما به هدر رفته است.

کارشناس والیبال کشورمان با بیان اینکه مشکل ایران در مسابقات جام جهانی فنی نبود، تصریح کرد: آنچه مسلم است مشکل تیم ما در جام جهانی فنی نبود، چراکه این بازیکنان همگی در پست های خود جزو بهترین ها هستند و تیم با کمترین تغییر به لحاظ مهره وارد این رقابت ها شد. به باور من مشکلی اصلی تیم ما در بحث های مدیریتی و روحی و روانی که هنر کادرفنی را نشان می دهد، خلاصه می شد. البته متاسفانه کاملا مشخص بود که اتحاد و حرف شنوی بین بازیکنان و کادرفنی وجود ندارد.

پیشکسوت والیبال کشورمان همچنین با دفاع از عملکرد دستیاران کواچ اظهار داشت: من با احترام به نظر همه کارشناسان معتقدم دستیاران کواچ افرداد کوچکی نبودند و اگر مشکلاتی در خصوص تعویض و تایم های تیم دیده می شود به معنی ضعف دستیاران نیست چراکه تصمیم گیرنده نهایی در یک تیم سرمربی است و نکاتی که دستیاران گوشزد می کنند در نهایت منوط به تایید سرمربی می باشد. من 2 سال با چورا از نزدیک کار کردم و می دانم که او درک خوبی از والیبال دارد و محمدی راد هم از مربیان و تمرین دهنده های خوب والیبال ایران است و فکر می کنم نباید در حق آنها کم لطفی شود.

جبار قوچان نژاد در پایان خاطر نشان کرد: ما هنوز 90 درصد شانس برای صعود به المپیک از مسابقات انتخابی که در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می شود داریم و 7 ماه فرصت کمی برای تغییر کادرفنی نیست. چراکه تیم ما مشکل فنی زیادی ندارد و با بحث های روحی و روانی و حضور یک مربی با مدیریت بالا می توان خیلی زود به شرایط ایده آل رسید. تیم ما به یک شوک نیاز دارد و جذب یک مربی خارجی بزرگ و صاحب نام قطعا می تواند به والیبال ما کمک کند.

javadirai بازدید : 835 دوشنبه 06 مهر 1394 نظرات (0)

سرمربی تیم ملی والیبال ایران با بیان اینکه دوران سختی را در جام جهانی ژاپن پست سر گذاشتیم، گفت: مسئولیت نتایج کسب شده از سوی تیم ایران را می پذیرم اما به مردم قول می دهم که والیبال ایران المپیکی خواهد شد.
اسلوبودان کواچ درباره نتایج کسب شده از سوی تیم ایران در جام جهانی والیبال گفت: به طور کلی از نتایج کسب شده راضی نیستم. به نظر من تیم ایران شایسته جایگاه بهتری در این بازی ها بود. وقتی نتیجه بازی نخست برابر آرژانتین را واگذار کردیم، انگیزه و روحیه بازیکنانم پایین آمد و بعد از آن شکست افت فنی شدیدی داشتند.
وی با بیان اینکه من مدام در مورد مسائلی همچون ذهنیت پیروزی و حفظ روحیه جنگندگی با بازیکنانم صحبت کردم، تصریح کرد: اما در جام جهانی، هر نوع تغییری دشوار به نظر می‌رسید. جام جهانی امسال بسیار سخت بود. دیدید که تیم لهستان فقط با یک باخت از کسب سهمیه المپیک بازماند. می‌دانم که همه از ایران انتظار بهترین نتیجه ممکن را داشتند، اما واقعیت چیز دیگری شد.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران با پذیرش مسئولیت نتایج تیم ملی در جام جهانی گفت: نتایج کسب شده مطلوب نبود و طبیعی است که مسئولیت هر نتیجه ای با سرمربی است. من این مسئولیت را می‌پذیرم و امیدوارم در آینده بهتر بازی کنیم.
وی با اشاره به جنبه های مثبت عملکرد تیم ایران در جام جهانی گفت: بهترین دفاع وسط جهان یک ایرانی است. جایگاه دوم و سوم بهترین دریافت کننده جهان به بازیکنان ایرانی اختصاص دارد. پس اتفاق مهمی صورت گرفته است. از نظر من ایران پتاسیل بالایی دارد و شایسته بهترین هاست.
کواچ گفت: همیشه خوب و بد هر مسابقه را بعد از بازی به بازیکنان گوشزد می کنم. گاهی منتظرم ببینم بازیکنان چطور از خواب بیدار می شوند. آیا برای کسب نتیجه و یک نمایش خوب آماده‌اند یا خیر؟ به همین دلیل تمام مسئولیت‌ها را قبول می‌کنم و سعی دارم برای بهتر شدن تیم تلاش کنم.
سرمربی تیم ملی والیبال با تاکید بر اینکه هر نقدی که از روی دلسوزی و آگاهی انجام گیرد، می‌پذیرم، گفت: مردم ایران به خوبی والیبال را می فهمند و می‌دانند که هیچ نتیجه‌ای اتفاقی صورت نگرفته است و قبلاً اینگونه بازی نمی‌کردند. فراموش نکنید که پیروزی هایی که با تیم‌های بزرگ جهان رقم خورد، با همین کادر فنی اتفاق افتاد. گاهی نمی‌شود با تمام توان بازی کرد.
وی افزود: در لیگ جهانی تا آخرین بازی برای رسیدن به فینال جنگیدیم. در گروهی بودیم که همه ایران را بازنده می‌دانستند، اما بهتر از حد انتظار آنان ظاهر شدیم.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران در ادامه با تمجید از عملکرد محمد موسوی در جام جهانی گفت: موسوی در جام جهانی عالی بازی کرد. از او بسیار راضیم چون خیلی سخت و با جدیت تمرین می‌کند. در همه میدان ها از جمله مسابقات جام جهانی و لیگ جهانی بهترین مدافع وسط بوده است. سایر مدافعین ما هم خوب کار می‌کنند اما موسوی بازیکنی است که هم در دفاع وسط توانمند است و هم آبشارهای او عالی است. امیدوارم توانسته باشم برای پیشرفت او قدمی بردارم و سهم کمی داشته باشم. به او تبریک می‌گویم. امیدوارم در بازی‌های آینده، بازیکنان بیشتری در رده‌های جهانی صاحب نام شوند.
وی درباره مسابقات انتخابی المپیک که اردیبهشت ماه در ژاپن برگزار می شود، گفت: فعلاً باید بازیکنانم کمی استراحت کنند. می‌دانم که در مسابقات آینده خوب بازی خواهیم کرد و سهمیه المپیک را نیز کسب می کنیم. چون ما شانس خوبی برای کسب سهمیه داریم. آمریکا که در جام جهانی سهمیه المپیک را کسب کرد و فکر می‌کنم کانادا هم در مسابقات قاره‌ای سهمیه المپیک را کسب کند. به هر حال توان پیروزی در مسابقات انتخابی المپیک داریم چون تیم‌های سرسختی مثل تیم‌های جام جهانی را برابر خود نداریم. مهمترین بازی ایران برابر دو تیم ژاپن و استرالیا است. امیدوارم بهترین رقابت ها باشیم.
وی در پایان به مردم ایران قول المپیکی شدن داد و گفت: توان والیبال ایران را باور داشته باشید. در این دو سال نتایج خوبی کسب کردیم و موجب شادی مردم شدیم. والیبال را فراموش نکرده‌ایم. مسابقات جام جهانی، آسان نبود. گاهی مشکلات داوری و مسائلی از این دست ما را عقب انداخته است. والیبال، جایگاه ثابتی ندارد و همیشه در جریان است. فدراسیون جهانی بیشترین نظر را روی تیم‌های اروپایی دارد و چهار تیم اروپایی سهمیه المپیک را کسب کرده اند. دیدید که بازی ایران با تیم لهستان چگونه آغاز شد و به ما کارت قرمز دادند که دلیلش را هم هنوز نفهمیدم.
وی تاکید کرد: در دیدار با لهستان وقتی هم حق با تیم ایران بود، درخواست‌های ویدیو چک رد می‌شد. به هر حال نمی‌توان گفت که شرایط سختی نداشته‌ایم. اما از این رقابت‌ها درس‌های زیادی آموخته ایم. مردم ایران باورمان کنند. ما می‌توانیم. تیم خوبی داریم. تمام تلاشمان را می‌کنیم که ببریم.
کواچ در پایان  گفت: برای دیدارهای لیگ برتر به ایران خواهم آمد. بعد از شش ماه به خانه می روم. همه اعضای تیم نیاز به استراحت دارند. دیدار با خانواده روحیه همه را تقویت خواهد کرد. پس از بازگشت، باید تیم جدیدی را شکل دهم و از همه توان خود استفاده کنم چون این بار کسب نتیجه مهم است.

javadirai بازدید : 727 جمعه 03 مهر 1394 نظرات (0)

پس از پایان رقابت های جام جهانی 2015، فدراسیون جهانی والیبال امتیازات تیم های شرکت کننده در این رقابت ها را در رده بندی جهانی تاثیر داد و سپس رده بندی جدید تمامی تیم ها را منتشر کرد که در رده بندی جدید تیم ملی کشورمان با سه پله صعود در جایگاه هشتم جهان جای گرفته است.

 

تیم های ملی صربستان، آلمان و فرانسه که رقبای اصلی ایران در جدول رده بندی فدراسیون جهانی بودند در مسابقات اخیر جام جهانی حاضر نشدند تا با عدم کسب امتیازی از این رقابت ها به تیم ملی کشورمان این فرصت را داده باشند که علی رغم نمایش ضعیف در جام جهانی بتواند در امتیازات از آنها پیشی گرفته و رتبه خود را بهبود بخشد.

javadirai بازدید : 594 چهارشنبه 01 مهر 1394 نظرات (0)

سیزدهمین دوره رقابت های جام جهانی 2015 امروز با قهرمانی آمریکا و نایب قهرمانی ایتالیا خاتمه پیدا کرد تا این دو تیم بتوانند جواز حضور در المپیک ریو را کسب کنند. در پایان این دوره از مسابقات نفرات برتر در هر پست انتخاب و معرفی شدند.


اسامی برترین های جام سیزدهم به شرح زیر است:


ارزشمندترین بازیکن: مت اندرسون از آمریکا
بهترین پشت خط زن: ایوان زایتسف از ایتالیا
بهترین پاسور: میکا کریستنسن از آمریکا
بهترین لیبرو: اریک شوجی از آمریکا
بهترین مدافع: سباستین سوله از آرژانتین و محمد موسوی از ایران
بهترین دریافت کننده: عثمانی خوانتورینا از ایتالیا و یوکی ایشیکاوا از ژاپن

javadirai بازدید : 622 چهارشنبه 01 مهر 1394 نظرات (0)

رده بندی نهایی جام جهانی 2015 والیبال به شرح زیر می باشد:

رتبه

تیم

امتیاز

بازی

جزئیات نتایج

ست ها

امتیاز ها

برده

باخته

3-0

3-1

3-2

2-3

1-3

0-3

برده

باخته

میانگین

برده

باخته

میانگین

1 United States of America(USA)آمریکا 30 10 1 7 3 0 0 1 0 31 6 5.166 899 746 1.205
2 Italyایتالیا 29 10 1 6 3 1 0 0 1 30 8 3.750 918 780 1.176
3 Polandلهستان 29 10 1 3 6 1 0 1 0 31 11 2.818 1011 884 1.143
4 Russian Federationروسیه 23 8 3 6 1 1 0 1 2 25 12 2.083 885 794 1.114
5 Argentinaآرژانتین 21 7 4 4 2 1 1 3 0 26 16 1.625 985 922 1.068
6 japanژاپن 16 5 6 3 1 1 2 2 2 21 21 1.000 928 934 0.993
7 Canadaکانادا 13 5 6 3 0 2 0 3 3 18 22 0.818 886 940 0.942
8 Iranایران 12 4 7 2 1 1 1 2 4 16 24 0.666 905 893 1.013
9 Australiaاسترالیا 12 4 7 2 1 1 1 1 5 15 24 0.625 831 925 0.898
10 Egyptمصر 8 2 9 0 1 1 3 1 5 13 30 0.433 889 976 0.910
11 Venezuelaونزوئلا 3 1 10 0 0 1 1 3 6 8 32 0.250 815 981 0.830
12 Tunisiaتونس 2 0 11 0 0 0 2 1 8 5 33 0.151 747 924 0.808

 

admin2 بازدید : 861 چهارشنبه 01 مهر 1394 نظرات (0)

پرونده جام جهانی والیبال در سال ۲۰۱۵ با ۴ پیروزی و ۸ باخت و کسب عنوان هشتمی و یک پله صعود نسبت به دوره گذشته بسته شد. هر چند عنوان هشتمی در غیاب تیم های قدرتمندی مانند برزیل، صربستان، فرانسه، بلغارستان و آلمان و پایین تر قرار گرفتن از تیم هایی مانند ژاپن، کانادا و آرژانتین و باخت های غیرمنتظره باعث شد تا این تورنمنت یک شکست قلمداد شود.

در شرایطی که عملکرد خوب والیبالیست ها در مسابقات قبلی مانند لیگ جهانی، یا مسابقات قهرمانی جهان مورد استقبال مخاطبان قرار می گرفت، نتایج ضعیف در جام جهانی خشم بسیاری از آنها را برانگیخته تا جایی که برخی از آنها از توهین و ناسزا گفتن به کسانی که تا چند روز پیش آنها را قهرمان ملی می دانستند هم ابایی ندارند.

هر چند جو مناسب سالن دوازده هزار نفری، برخی کارشناسان و جامعه شناسان را متقاعد کرده بود که فضای فرهنگی حاکم بر والیبال مناسب بوده و قابل قیاس با رشته ای مانند فوتبال نیست، اما حجم ناسزاهایی که در صفحه رسمی اینستاگرام فدراسیون خطاب به کادر فنی و بازیکنان به چشم می خورد نشان می دهد که فرهنگ هوادارای در ایران به طور کل در سطح پایینی قرار دارد و به رشته مربوط نمی شود.
استقبال مناسب مردم به والیبال در سال های اخیر را بدون تردید باید فقط مرهون نتایج خوب دانست و بس، دلیل این مدعا هم خالی ماندن سالن دوازده هزار نفری والیبال در بازی آخر برابر روسیه در لیگ جهانی است.
فضای نامناسب سالن های والیبال و تنش های به وجود آمده در برخی دیدارهای لیگ به خوبی نشان می داد که این رشته ورزشی هم شرایط فرهنگی نامناسبی ندارد و حالا حمله عجیب و بی سابقه به ملی پوشان والیبال آن هم در صفحه رسمی فدراسیون این مساله را تایید می کند.
البته در میان انبوه پیام هایی که بازیکنان را به بی غیرتی متهم کرده و حتی عده ای پا را فراتر نیز گذاشته اند معدود پیام هایی نیز در جهت حمایت و فراموش نکردن زحمات قبلی آنها به چشم می خورد که نشان می دهد عده ای هنوز هستند که والیبال و والیبالیست ها را برای خودشان دوست داشته باشند و نه نتیجه گرفتن، هرچند تعداد این پیام های حمایتی به نسبت پیام های توهین آمیز بسیار کمتر است.
بازیکنان نیز که معمولا عادت داشتند در صفحه های شخصی خود پس از بازی چیزی بنویسند، در این دوره از رقابت ها کاملا خنثی شده اند و هیچ یک برای هواداران خود مطلبی قرار نداده اند، این در حالی است که پیش از این بازیکنانی مانند موسوی، محمودی و قائمی حتی پس از باخت نیز معمولا برای پیامی هواداران داشتند اما به نظر می رسد ترس از مورد توهین قرار گرفتن مانع این مساله شده است.

javadirai بازدید : 471 چهارشنبه 01 مهر 1394 نظرات (0)

تیم ملی والیبال ایران در اولین بازی از آخرین روز جام جهانی والیبال از ساعت ٥:٤٠ رو در روی مصر قرار گرفت تا در دیداری حدودا سرنوشت ساز به دنبال هر ٣ امتیاز بازی باشد. شکست مقابل مصر می توانست عواقب ناگوارتر از وضعیت موجود را برای ایران به همراه داشته باشد که سقوط ٣ پله ای در رنکینگ فدراسیون جهانی و حضور در مکان دهمی جام جهانی از بدترین آنها بود.

به هر حال ایران در پایان این بازی موفق شد با ترکیب اولیه میرزاجانپور، عبادی پور، فائزی، موسوی، محمودی و معروف مصر را با نتیجه قاطعانه ٣ بر صفر و با امتیازات ٢٥ بر ١٨، ٢٥ بر ١١ و ٢٥ بر ٢٣ شکست دهد تا یکی از مقترانه ترین پیروزی های این رقابت ها را به نام خود ثبت کند.

کسب این نتیجه به نوعی اثبات قدرت والیبال ایران به تمام تیم های جام جهانی بود و تمام حاضرین متوجه کیفیت والیبال ایران شدند و تمام علاقه مندان به والیبال در انتظار بازگشت این تیم به تهران هستند تا با برگزاری جلسات ریشه یابی مشکلات برطرف شده و تیم ملی برای مسابقات انتخابی المپیک و راهیابی به این رویداد مهم آماده شود.

javadirai بازدید : 594 سه شنبه 31 شهریور 1394 نظرات (0)

دهمین روز رقابت های جام جهانی امروز با برگزاری 6 دیدار و برتری تیم های ایتالیا، مصر، آمریکا، کانادا، لهستان و استرالیا به پایان رسید و تا حساسیت این مسابقات به اوج خود برسید.

در پایان مسابقات امروز لهستان، آمریکا و ایتالیا به ترتیب مقابل تیم های ژاپن، روسیه و آرژانتین به برتری رسیدند و همچنان در جمع 3 تیم مدعی جام قهرمانی و سهمیه المپیک باقی ماندند اما روسیه با قبول شکست مقابل آمریکا شانس های خود برای کسب سهمیه را از دست داد و همچنان در رده چهارم جای گرفت. جایگاه های پنجم و ششم نیز به ترتیب در اختیار آرژانتین و ژاپن باقی ماند.

در دیگر دیدارهای امروز کانادا موفق شد با برتری 3 بر صفر مقابل ایران جای شاگردان کواچ در رتبه هفتم را بگیرد و ملی پوشان کشورمان با سقوطی یک پله ای در رده هشتم ایستادند.

در انتهای جدول نیز مصر برابر ونزوئلا به برتری رسید و استرالیا از سد تونس گذشت.

نتایج کامل دهمین روز سیزدهمین دوره جام جهانی به شرح زیر است:

 سالن متروپلیتن:

ونزوئلا یک – مصر 3 (18 بر 25، 25 بر 20، 18 بر 25 و 20 بر 25)

ایران صفر – کانادا 3 (23 بر 25، 27 بر 29 و 24 بر 26)

استرالیا 3– تونس صفر (25 بر 19، 25 بر 17 و 25 بر 19) 

ورزشگاه یویوگی:

آرژانتین 2– ایتالیا 3 (25 بر 22، 20 بر 25، 21 بر 25، 25 بر 20 و 14 بر 16)

لهستان 3– ژاپن یک (26 بر 24، 25 بر 27، 21 بر 25 و 19 بر 25)

روسیه صفر – آمریکا 3 (23 بر 25، 24 بر 26 و 25 بر 17)

javadirai بازدید : 563 سه شنبه 31 شهریور 1394 نظرات (0)

تیم ملی والیبال ایران در دهمین بازی خود از سری مسابقات جام جهانی هفتمین شکست خود را این بار مقابل کانادا و با 3 بر صفر متحمل شد و به رتبه هشتم مسابقات سقوط کرد. دو تیم هم امتیاز بودند و این دیدار حکم مرگ و زندگی داشت اما در نهایت کانادا موفق شد مالک رتبه هفتمی و امتیازت بازی شود.
یک بار دیگر کانادایی ها با تمرکز بالا در امتیازات حساس نمایش خوبی داشتند و توانستند در نهایت 26 بر 24 این ست و 3 بر صفر بازی را به سود خود کنند.

ست اول:

تیم ملی والیبال ایران در ادامه نمایش ضعیف خود در مسابقات جام جهانی ست اول را مقابل کانادا با نتیجه 25 بر 23 به حریف نه چندان قدرتمندش واگذار کرد.



ست دوم:

با توجه به شکست ایران در ست نخست کواچ برای ست دوم دست به تغییراتی زد و در پی آن علیزاده به جای مرندی به زمین آمد و قائمس جایگزین عبادی پور شد.
3 امتیاز سرویس از بازیکنان کانادا نتیجه به 7 بر 4 به سود این تیم کرد.
میرزاجانپور به خط سرویس رفت و در همان امتیاز 7 تیم ها را در امتیازگیری به تساوی رساند.
مرندی به زمین آمد تا وضعیت دریافت اول ایران روند بهتری به خود بگیرد اما مرندی هم با ورودش امتیاز خطای ساعد داد.
در حالیکه دو تیم در امتیاز 9 مساوی بودند عدم موفقیت اسپکرهای ایران بازی را 13 بر 9 به سود کانادا کرد.
اشتباهات بازیکنان کانادا در حمله اختلاف تیم ها را به عدد 2 رساند و هر چه بازی در ست دوم به انتها نزدیک می شد حریف روند نزولی می گرفت.
2 دفاع پی در پی از سامان فائزی 2 تیم را بالاخره در امتیاز 19 به هم رساند تا حساسیت و رقابت یک بار دیگر به اوج برسد.
از امتیاز 23 بازی یک امتیاز به یک امتیاز پیش می رفت تا اینکه کانادایی ها موفق شدند 27 بر 29 در این ست پیروز شدند.



ست سوم

فرهاد قائمی جای خود را به میلاد عبادی پور داد تا ترکیب ایران در تمام ست ها متفاوت باشد.
اشتباهات دریافت کنندگان دو تیم و سرویس های ریسکی بازیکنان در همان ابتدای بازی روند بازی را گاهی به سود کانادا و بعد به سود ایران می کرد.
دفاع کانادا سر و شکلی جدید به خود گرفته بود و کار را برای اسپکرهای ایرانی سخت کرد و تکنیکال تایم اوت اول 8 بر 6 به سود حریف گرفته شد.
هر چه از ست سوم می گذشت دفاع بازیکنان کانادا بهتر و حمله بازیکنان ایران کیفیت پایین تری پیدا می کرد و شرایط کاملا به سود حریف بود.
مهدی مهدوی یک بار دیگر به میدان آمد تا به جای سعید معروف در طراحی نقشه های حمله تنوع ایجاد کند.
کانادا 18 بر 14 پیش بود و بازی خوب بازیکنان ایران و تغییر و تحولات کواچ نمی توانست اختلاف را کم کند.

ایران خود را به امتیاز 19 بر 17 رسید اما کانادایی ها یک بار دیگر بازی هماهنگ خود را در زمین نمایش دادند و 21 بر 17 امتیازات به سود این تیم شد.
سعید معروف به زمین آمد تا بازی را یک بار دیگر به سود ایران کند و مهدوی به نیمکت بازگشت.
بالاخره 2 تیم در امتیاز 23 با یکدیگر به تساوی رسیدند تا یک بار دیگر پیروزی در ست، به اوج حساسیت برسد.

javadirai بازدید : 630 دوشنبه 30 شهریور 1394 نظرات (0)

 



نخستین روز مسابقات شهر توکیو با 6 دیدار در دو سالن متروپلیتن و یویوگی پیگیری شد که تیم های لهستان، ایتالیا، مصر، کانادا، آرژانتین و استرالیا برابر حریفان خود به پیروزی دست یافتند.


نتایج کامل نهمین روز سیزدهمین دوره جام جهانی به قرار زیر است:


توکیو: سالن متروپلیتن:
تونس 2– مصر 3(25 بر 23، 21 بر 25، 25 بر 23، 17 بر 25 و 11 بر 15)
کانادا 3– ونزوئلا صفر (25 بر 18، 25 بر 22 و 25 بر 23)
ایران صفر – استرالیا 3(25 بر 27، 25 بر 27 و 22 بر 25)

 

توکیو: ورزشگاه یویوگی :
روسیه صفر – ایتالیا 3 (15 بر 25، 24 بر 26 و 18 بر 25)
ژاپن صفر – آرژانتین 3 (24 بر 26، 22 بر 25 و 21 بر 25)

آمریکا یک - لهستان 3 (25 بر 17، 19 بر 25، 23 بر 25 و 15 بر 25)

admin2 بازدید : 687 دوشنبه 30 شهریور 1394 نظرات (0)

هواداران تیم ملی والیبال ایران با وجود شکست تیم ایران بازهم ملی پوشان را حمایت کردند.

ملی پوشان هر دو تیم از ساعت 17 به وقت محلی و در میان تشویق تماشاگران خود وارد سالن شدند.

برای بازی امروز تیم ملی والیبال ایران حدود 200 تماشاگر ایرانی در سالن متروپلیتن حضور داشتند که با در دست داشتن پرچم ایران از ابتدا تا انتهای مسابقه، بازیکنان ایران را حمایت کردند. ایرانی ها با بوق هایی که همراه خود داشتند جو سالن را کاملاً به سود خود کرده بودند.

محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال به همراه حسنی خو، نماینده حراست وزارت ورزش در سالن حاضر بودند و این دیدار را از نزدیک تماشا کردند. محمد شاهمیری، داور ایرانی حاضر در مسابقات جام جهانی هم که دیدار تیم های ژاپن و آرژانتین را امروز قضاوت کرده بود خود را به سالن متروپلیتن رساند و با حضور در جایگاه ویژه این دیدار را تماشا کرد.

در امتیاز 14 بر 12 به سود ایران، بوبان کواچ درخواست بازبینی مجدد صحنه کرد با درخواست داور این امتیاز دوباره تکرار شد. همچنین کواچ در امتیاز 24 بر 25 به سود ایران هم درخواسست بازبینی مجدد کرد که اعتقاد وی درست نبود و امتیاز 25 به استرالیا رسید.

توماس ادگار، بازیکن شماره 6 و کاپیتان تیم ملی والیبال استرالیا که به نوعی ماشین امتیازگیری این تیم هم هست در ست اول این مسابقه برای تیمش به میدان نرفت.

بازیکنان تیم استرالیا بارها به بهانه خیس بودن زمین مسابقه سعی کردند وقفه ای در جریان مسابقه ایجاد کنند که این کار آنها در ست دوم با واکنش محمد موسوی همراه بود؛ وی به سانتیلی، سرمربی استرالیایی ها اعتراض خود را اعلام کرد.

در امتیاز 6 بر 6 ست دوم و برای کسب امتیاز هفتم، کواچ سرمربی تیم ایران درخواست بازبینی مجدد صحنه کرد که داور در این صحنه امتیاز هفتم را به استرالیایی ها داد؛ این تصمیم داور با اعتراض بازیکنان و کادر فنی تیم ایران همراه شد تا جایی که داور تیم ایران را با کارت زرد جریمه کرد.

در امتیاز 4 بر یک در ست سوم و برای گرفتن امتیاز پنجم کواچ درخواست بازبینی کرد، اما نظر وی اشتباه بود و توپ داخل زمین ایران قرار گرفته بود؛ پس از اینکه امتیاز پنجم به استرالیا رسید کواچ درخواست وقت استراحت فنی کرد.

با وجود اینکه ایران بازی امروز را سه بر صفر به حریف خود واگذار کرد، اما تماشاگران ایرانی دست از حمایت تیم ایران برنداشتند و تا آخرین لحظه و حتی پایان بازی هم ملی پوشان را تشویق کردند.

در پایان نهمین دیدار تیم ملی والیبال ایران در جام جهانی 2015 بازیکنان استرالیا با عروسک کانگوروی بادی عکس یادگاری گرفتند. برخی از تماشاگران استرالیا هم با بازیکنان این تیم عکس یادگاری گرفتند.

رحمان محمدی راد، مربی تیم ملی والیبال ایران که از شکست ایران برابر استرالیا بسیار ناراحت بود حتی زمانی که ملی پوشان دو تیم زمین را ترک کردند بازهم روی نیمکت نشسته بود و نای بلند شدن نداشت. وی زمانی که با کمک رضا تندروان از روی نیمکت بلند چند، چند قدم جلوتر بازهم روی سکوی تماشاگران نشست و بسیار عصبی و ناراحت بود.

admin2 بازدید : 200 دوشنبه 30 شهریور 1394 نظرات (0)

تیم ملی والیبال ایران در نهمین دیدار خود در رقابت‌های جام جهانی 2015 ظهر امروز به مصاف استرالیا رفت که در پایان با نتیجه 3 بر صفر مقابل حریف تن به شکست داد.

 

در این دیدار شاگردان کواچ 55 امتیاز توسط اسپک کسب کردند و در طرف مقابل استرالیا 45 امتیاز خود را از این طریق به دست آورد. تیم ایران در دفاع تنها یک بار موفق بود این در حالی بود که تیم حریف در 5 دفاع موفق ظاهر شدند.

 

تیم ملی والیبال استرالیا 4 امتیاز از طریق سرویس به دست آورد و شاگردان کواچ تنها 2 امتیاز از این طریق کسب کردند. در استفاده از اشتباهات نیز ایران 14 بود و این مورد برای تیم حریف 25 بود.

 

پائول کارول از استرالیا با کسب 24 امتیاز به عنوان امتیازآورترین بازیکن میدان انتخاب شد. شهرام محمودی نیز با کسب 21 امتیاز عملکرد بهتری نسبت به سایر بازیکنان هم تیمی‌اش در تیم کشورمان در کسب امتیاز داشت.

admin2 بازدید : 492 دوشنبه 30 شهریور 1394 نظرات (0)

تیم ملی والیبال ایران در نهمین دیدار خود در رقابت‌های جام جهانی 2015 ظهر امروز به مصاف استرالیا رفت که در پایان با نتیجه 3 بر صفر مقابل حریف تن به شکست داد.

 در این دیدار شاگردان کواچ 55 امتیاز توسط اسپک کسب کردند و در طرف مقابل استرالیا 45 امتیاز خود را از این طریق به دست آورد. تیم ایران در دفاع تنها یک بار موفق بود این در حالی بود که تیم حریف در 5 دفاع موفق ظاهر شدند.

تیم ملی والیبال استرالیا 4 امتیاز از طریق سرویس به دست آورد و شاگردان کواچ تنها 2 امتیاز از این طریق کسب کردند. در استفاده از اشتباهات نیز ایران 14 بود و این مورد برای تیم حریف 25 بود.

javadirai بازدید : 670 دوشنبه 30 شهریور 1394 نظرات (0)

 


 تیم ملی والیبال ایران در نهمین مسابقه خود در رقابت های جام جهانی 2015 از ساعت 12:40 به وقت تهران و در سالن متروپلیتن مقابل استرالیا قرار گرفت که این دیدار با نتیجه 3 بر صفر و با امتیازهای 27 بر 25 ، 27 بر 25 و 25 بر 22 به سود استرالیا تمام شد.


کواچ برای شروع بازی از محمودی، معروف، موسوی، غلامی، قائمی، عبادی پور، مرندی استفاده کرد. بازی را هر دو تیم پایاپای آغاز کردند، اما در ادامه ایران موفق شد اختلاف 3 امتیازی با استرالیا ایجاد کند تا در امتیاز 13 بر 10 به سود ایران، سانتیلی سرمربی استرالیا در خواست وقت استراحت کند. در امتیاز 20 بر 18 به سود ایران معروف جای خود را به مهدوی داد. سرمربی استرالیا هم در این ست تغییرات زیادی در ترکیب تیم خود ایجاد کرد تا نتیجه را به سود خود رقم بزند. در امتیاز 22 تیم ها به تساوی رسیدند تا معروف به جای خود بازگردد. در امتیاز 26 بر 25 به سود استرالیا کواچ درخواست وقت استراحت کرد. این ست با نتیجه 27 بر 25 به سود استرالیا تمام شد.


برای شروع ست دوم هم تغییری در ترکیب اولیه ایران ایجاد نشد. ست دوم را با وجود حمایت تماشاگران ایرانی از بازیکنان، استرالیایی ها بهتر آغاز کردند، اما در امتیاز 6 هر دو تیم به تساوی رسیدند. داور مسابقه بارها با تصمیمات عجیب خود تمرکز بازیکنان را برهم می زد و همین امر موجب شد تا در امتیاز 8 بر 6 به سود استرالیا تیم ها به وقت استراحت فنی اول بروند. در امتیاز 8 بر 7 به سود استرالیا عبادی پور جای خود را به میرزاجانپور داد. در امتیاز 16 بر 13 به سود استرالیا تیم ها به وقت استراحت فنی دوم رفتند. مهدی در امتیاز 17 بر 15 جایگزین معروف شد. در ادامه تیم ها در امتیاز 19 برابر شدند تا سانتیلی، سرمربی استرالیا درخواست وقت استراحت کند. در امتیاز 20 بر 19 به سود استرالیا معروف به جای خود بازگشت؛ همچنین پس از آن سامان فائزی جایگزین غلامی شد. زمانی که ایران با سرویس اشتباه معروف و در امتیاز بعدی با دریافت اشتباه مرندی با نتیجه 22 بر 20 از حریف خود عقب افتاد کواچ درخواست وقت استراحت فنی کرد و پس از آن تیم ها در امتیاز 24 به تساوی رسیدند. ست دوم هم با نتیجه 27 بر 25 به سود سبزپوشان استرالیا تمام شد.


برای شروع ست سوم میرزاجانپور از ابتدا جایگزین عبادی پور شد و در ترکیب اصلی قرار گرفت. ضمن اینکه علیزاده هم جایگزین مرندی شد. همچنین فائزی به جای عادل غلامی در ترکیب قرار گرفت. بازهم استرالیایی ها بهتر از ایران بازی را آغاز کردند و توانستند با نتیجه 8 بر 4 از ایران پیش بیفتند. استرالیایی ها به خوبی از دست مدافعان ایران برای امتیازگیری استفاده می کردند و همین عامل موجب شد تا نتیجه بازی در ست سوم 14 بر 10 شود. در امتیاز 16 بر 12 به سود استرالیا تیم ها به وقت استراحت فنی دوم رفتند. استرالیایی ها بارها در ترکیب خود تغییر ایجاد کردند و تلاش ملی پوشان ایران فایده ای نداشت تا اینکه ست سوم هم با نتیجه 25 بر 22 به سود سبزپوشان استرالیا تمام شد.


تیم ایران فردا در دهمین مسابقه خود باید به مصاف کانادا برود؛ کانادا امروز موفق شد با نتیجه 3 بر صفر ونزوئلا را شکست دهد.

admin2 بازدید : 784 شنبه 28 شهریور 1394 نظرات (0)

یم ملی والیبال ایران در هشتمین دیدار خود در رقابت‌های جام جهانی 2015 امروز (جمعه) به مصاف ژاپن رفت که در پایان با نتیجه 3 بر 2 پیروز شد.
در حالی که در پایان هر مسابقه یک بازیکن به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب و معرفی می‌شد امروز در اتفاقی عجیب این کار انجام نشد. به نظر می‌رسید بهترین بازیکن باید از تیم ایران انتخاب می‌شد اما چون ژاپنی‌ها این مسابقه را واگذار کردند دیگر این مراسم را هم برگزار نکردند.

admin2 بازدید : 785 شنبه 28 شهریور 1394 نظرات (0)

مرحله دوم رقابت‌های جام جهانی والیبال  با برگزاری 3 دیدار برای هر تیم به پایان رسید و تیم ملی والیبال کشورمان نتوانست در پایان این مرحله هم جایگاه خود در جدول رده‌بندی را ارتقا دهد و در رده هفتم جدول باقی ماند. عنوانی که شاید چندان برای والیبال توسعه یافته ایران قابل قبول نباشد.

مردان والیبال ایران در مرحله سوم این مسابقات با تیم‌های ایتالیا ، آمریکا و ژاپن دیدار کردند که دو دیدار نخست را با نتیجه 3 بر صفر و 3 بر یک به حریفان خود واگذار کردند و در دیدار با ژاپن آسیایی نتیجه 2 بر صفر باخته را با پیروزی 3 بر 2 عوض کردند تا رهاوردشان از شهر تویاما و مرحله سوم جام جهانی تنها دو امتیاز باشد. دو امتیازی که قطعا نمی‌توانست در جایگاه ایران را در جدول رده بندی مسابقات تغییری حاصل کند.

در پایان مرحله دوم و پیش از آن که 12 تیم حاضر در مسابقات 3 دیدار پایانی خود را برگزار کنند، شش تیم آمریکا، لهستان، ایتالیا، روسیه، آرژانتین و ژاپن بالاتر از ایران و در رتبه‌های اول تا ششم  قرار گرفته اند.

شاگردان ولاسکو که با 17 امتیاز که حاصل 6 پیروزی و 2 باخت از هشت بازی قبلی آن‌هاست در جایگاه پنجم جدول جا خوش کرده‌اند. سه بازی بعدی آن‌ها با تیم‌های ژاپن، آمریکا و ایتالیا خواهد بود. شاگردان ولاسکو اگر از دیدار با آمریکا و ایتالیا با توجه به قدرتمند بودن این تیم‌ها امتیازی نگیرند ، بعید بع نظر می‌رسد که هر 3 امتیاز دیدار با ژاپن را هم به حریفاشان واگذار کنند. در واقع تیم ملی آرژانتین در صورت کسب حتی یک امتیاز از سه بازی پیش رو قطعا بالاتر از تیم ملی کشورمان خواهد ایستاد.

با این اوصاف دور از ذهن است که تیم ملی والیبال ایران عنوان پنجمی این مسابقات را از آن خود کند و باید تمام تلاش خود را به کار گیرد که در مصاف با ژاپنی که در حال حاضر در رده ششم قرار دارد، به رده ششم رسیده و  یک پله صعود کند. 

تیم ملی ژاپن در ادامه کار خود باید به مصاف تیم‌های لهستان ، روسیه و آرژانتین برود. تیم‌هایی که هر سه در رده‌های بالای جدول رده‌بندی قرار دارند و ژاپنی‌ها کار سختی مقابل آن‌ها خواهند داشت. مردان والیبال ایران باید منتظر باشند تا  ژاپن 15 امتیازی  در هر سه دیدار پیش رو امتیاز از دست دهد تا آن ‌ها با استفاده از این فرصت ضمن برتری در هر سه دیدار پیش روی خود، جای این تیم را در رده ششم بگیرند. درواقع شاگردان کواچ در حداکثر تلاش خود خواهند توانست عنوان ششمی سیزدهمین دوره رقابت‌های جام جهانی را کسب کنند. 

شاگردان اسلوبودان کواچ که در حال حاضر با 9 امتیاز از 3 پیروزی 5 شکست در رده هفتم قرار دارند، در مرحله پایانی مسابقات جام جهانی باید به مصاف تیم‌های استرالیا، کانادا و مصر بروند.دیدارهایی که به نظر می‌رسد چندان چالش برانگیز نباشد هر چند هنوز هم نمی‌توان به طور قطع ایران را از پیش برنده این مسابقات دانست.

با این تفاسیر عنوان ششمی در حالی در بهترین شرایط ممکن به تیم ملی والیبال ایران خواهد رسید که نسبت به دوره قبل رقابت‌های جام جهانی که در سال 2011 برگزار شد، تیم ملی ایران تنها موفق به صعود سه رده‌ای شده است. با این تفاوت که در آن دوره از رقابت‌ها تیم‌هایی نظیر برزیل، کوبا و صربستان هم در مسابقات حضور داشتند. حال باید منتظر ماند و دید در پایان این رقابت‌ها چه رتبه‌ای به تیم ایران خواهد رسید و کارشناسان و مسئولان فدراسیون والیبال با توجه به رشدی که والیبال ایران در 4 سال گذشته داشته است تا چه حد نتیجه بدست آمده را قابل قبول خواهند دانست.

admin2 بازدید : 756 شنبه 28 شهریور 1394 نظرات (1)

تیم ملی والیبال ایران در مرحله دوم مسابقات جام جهانی 2015 در شهر اوساکا سه مسابقه برگزار کرد. ملی پوشان در دیدار برابر آمریکا و ایتالیا مغلوب شدند، اما توانستند در دیدار برابر ژاپن، میزبان این دوره از بازی‌ها به پیروزی برسند.

کاروان تیم ملی والیبال ایران برای برگزاری مرحله سوم مسابقات جام جهانی 2015 والیبال صبح امروز ساعت 9 به وقت محلی اوساکا را به مقصد توکیو ترک کرد. ملی پوشان در مرحله سوم با تیم های استرالیا، کانادا و مصر دیدار خواهند کرد.

تمام مسابقات مرحله سوم در شهر توکیو و در دو سالن انجام خواهد شد تا جایگاه نهایی تیم‌ها در جدول رده بندی مشخص شود.

admin2 بازدید : 814 شنبه 28 شهریور 1394 نظرات (0)

به گزارش هواداران والیبال ایران و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، شهرام محمودی درمورد پیروزی 3 بر 2 تیم ملی والیبال ایران مقابل ژاپن اظهار داشت: بازی سختی بود و ما بد آغاز کردیم. فشار زیادی روی بازیکنان بود و غفور هم مصدوم بود. چند بازی را پشت سر هم به تیم‌های قدرتمند باخته بودیم و بازی مقابل ژاپن را باید با پیروزی پشت سر می گذاشتیم و به همین دلیل فشار و استرس بازیکنان زیاد بود. خدا را شکر که توانستیم رفته رفته با بازی برگردیم و زمانی که واقعاً «ایران» شدیم توانستیم سه ست پشت سر هم ژاپن را در خانه خودش شکست دهیم. آنها در خانه خیلی خوب بازی کردند و فشار زیادی به ما آوردند، اما قدرت ما بیشتر بود و وقتی بدون فشار و استرس بازی کردیم توانستیم به پیروزی برسیم.

وی درمورد اینکه در جریان مسابقه با درد از ناحیه کمر بازی می کرد، گفت: متاسفانه غفور هم مصدوم شد و کارمان را سخت کرد. واقعیت این است که من هم قرار نبود بازی کنم، چون هنوز کامل خوب نشده‌ام و درد داشتم، اما غفور مصدوم شد و من هم به اجبار بازی کردم. خدا را شکر توانستم کمی به تیم کمک کنم و امیدوارم غفور زودتر خوب شود و من هم در دو روز استراحت تیم‌ها به شرایط ایده‌آل برسم تا در بازی بعدی هم به تیم کمک کنم.

پشت خط زن تیم ملی والیبال ایران خاطرنشان کرد: موسوی هم فکر می کنم در دیدار برابر ژاپن درد شدیدی از ناحیه معده تحمل می کرد و خیلی اذیت شد، اما بدون اینکه حرفی بزند و گلایه ای کند در خدمت تیم بود. با تمام مشکلات، دردها، مصدومیت ها، فشارها و استرس‌هایی که داشتیم خدا را شکر می‌کنم که توانستیم ژاپن را در خانه خودش مغلوب کنیم. بازهم تاکید می کنم که بازی بسیار سختی بود و بازیکنان فشار زیادی را تحمل کردند تا به پیروزی رسیدند. مقابل ژاپن محکوم به پیروزی بودیم و بازهم خدا را شکر می کنم.

محمودی ادامه داد: سه مسابقه آینده هم فکر می کنم بازی های سختی در پیش خواهیم داشت؛ امیدوارم شرایط تیم‌مان بهتر شود و مصدومان بهبودی کامل پیدا کنند تا با تمام توان به مصاف حریفان برویم. اگر سه بازی آینده را با سه امتیاز کامل پشت سر بگذاریم فکر می کنم تا رده پنجم بتوانیم صعود کنیم که این اتفاق برای ما خیلی خوب است و در رنکینگ فدراسیون جهانی می توانیم جایگاه خوبی پیدا کنیم.

وی گفت: در چند سال اخیر همیشه ژاپن را شکست داده‌ایم و آنها خیلی از ما می ترسند؛ وقتی به بازی برگشتیم و خودمان شدیم آنها نتوانستند مقابل ما مقاومت کنند و بازی را رها کردند. خیلی خوب شد که ژاپن را شکست دادیم، چراکه اگر می‌باختیم بزرگی تیم‌مان برای ژاپنی ها ریخته می‌شد و سال آینده مقابل آنها به مشکل می خوردیم. امیدوارم بازی‌های آینده را هم با پیروزی پشت سر بگذاریم تا این مسابقات را خوب تمام کرده باشیم و برای رقابت های انتخابی المپیک سال آینده در ژاپن انگیزه بالایی داشته باشیم.

javadirai بازدید : 642 شنبه 28 شهریور 1394 نظرات (0)

تیم های شرکت کننده در سیزدهمین دوره جام جهانی روزهای شنبه و یکشنبه 28 و 29 شهریورماه استراحت دارند و برای سه دیدار نهایی خود در این رقابت ها به شهر توکیو می روند.


نهمین روز این رقابت ها دوشنبه (30 شهریورماه ) با 6 دیدار در دو سالن شهر توکیو پیگیری خواهد شد. تیم ملی والیبال ایران در نهمین روز جام جهانی به مصاف استرالیا می رود.

 

برنامه کامل نهمین روز از سیزدهمین دوره جام جهانی به قرار زیر است:
سالن متروپلیتن:
تونس – مصر ساعت 6 و 30 دقیقه
کانادا – ونزوئلا ساعت 9 و 30 دقیقه
ایران – استرالیا ساعت 12 و 30 دقیقه
ورزشگاه یویوگی :
روسیه – ایتالیا ساعت 5 و 50 دقیقه
ژاپن – آرژانتین ساعت 9 و 35 دقیقه
آمریکا - لهستان ساعت 12 و 30 دقیقه

javadirai بازدید : 788 جمعه 27 شهریور 1394 نظرات (0)

هشتمین روز جام جهانی والیبال از صبح امروز برگزار شد و تیم ملی ایران در آخرین بازی روز، به مصاف میزبان مسابقات، ژاپن رفت و توانست با نتیجه 3 بر 2 پیروز شود. این نتیجه در حالی صورت گرفت که ایران 2 ست ابتدایی بازی را به حریف واگذار کرده بود و توانست 3 ست پی در پی نتیجه را برای خود کند. قبل از آغاز این دیدار امیر غفور به دلیل مصدومیت شانس حضور در ترکیب اصلی را از دست داد و به همین دلیل کواچ محمودی، معروف، میرزاجانپور، عبادی پور، غلامی و موسوی را به میدان فرستاد و مهدی مرندی لیبرو تیم بود.
 

ست اول

اولین امتیاز دو تیم را پشت خط زنان دو تیم گرفتند و شیمیزو برای ژاپن و محمودی برای ایران آغازگر امتیاز گیری تیم ها بودند.

سالن تحت تاثیر تماشاگران ژاپنی بود و به نظر می رسد این موضوع به نفع ایران بوده، چرا که آنها به بازی در جوهای پر سر و صدا عادت دارند.

چند دفاع از محمد موسوی ایران را در ابتدا پیش انداخت اما تکنیکال تایم اوت اول با یک اختلاف به سود ژاپنی ها گرفته شد.

تکنیکال تایم اوت دوم با اختلاف بیشتری رقم خورد و ژاپن روز خوبی را پشت سر می گذاشت.

2 حمله پی در پی اختلاف تیم ها در امتیاز 18 بر 16 کم کرد اما 2 دفاع ژاپنی ها با تمرکز به روی میرزاجانپور از ادامه امتیازگیری او جلوگیری کردند.

پاسور ژاپنی ها ستاره این تیم در ست اول بود و با طراحی نقشه هایی متنوع کار را برای دفاع های ایرانی سخت کرده بود.
 


دریافت کننده های ژاپن در بازی بسیار تاثیرگذار بودند و در دریافت و حمله تیم را رو به جلو می بردند.

عبادی پور، بهترین سرویس زن ایران در این بازی ها توانست در امتیاز 22 بر 21 اختلاف دو تیم را به حداقل برساند اما یک حمله ناموفق از ایران و اسپک های بی نقص ژاپنی ها یک بار دیگر اختلاف را به 3 رساند.

در نهایت این ست با امتیازات 25 بر22 به سود ژاپن به پایان رسید.
 

ست دوم

روز بر وفق مراد ژاپنی ها بود و در آغاز ست دوم شانس هم با آنها یار بود.

با اینکه بازیکنان ایرانی عملکرد خوبی داشتند اما بازی با برتری ژاپنی ها پیگیری می شد، میرزاجانپور، محمودی و موسوی عالی بودند.

ایران در امتیازات 6 بر 4 از حریف عقب بود تا اینکه محمد موسوی به خط سرویس رفت و آنقدر عملکرد موفقی داشت که تکنیکال تایم اوت اول 8 بر 6 به سود ایران گرفته شد.

شرایط بعد از تکنیکال تایم اوت اول شرایط کاملا نوسانی بود به طوریکه در امتیازاتی ایران بالا می افتاد و در امتیازاتی ژاپن و بازی یک امتیاز به یک امتیاز بالا نمی رفت.

 


 

بعد از اینکه ایران 15 بر 13 پیش افتاد سرمربی تیم حریف درخواست تایم استراحت کرد و بعد از آن تیم ها یک امتیاز به یک امتیاز بالا می رفتند.

اشتباهات فردی دو تیم یک امتیاز به ایران و ژاپن تقدیم کرد تا دو تیم در امتیاز 16 بر 14 به تکنیکال تایم اوت دوم بروند.

میرزاجانپور جای خود را به قائمی داد تا تیم در دریافت شرایط بهتری را به دست بیاورد که این طور هم شد و معروف رو به پاس های سرعتی آورد.

موسوی در تبدیل پاس های سرعتی به امتیاز موفق بود اما 2 اشتباه پی در پی از غلامی اختلاف را در امتیاز 19 برابر کرد.

عبادی پور طلسم اشتباهات ایران در حمله را شکست و توانست تیم را از ژاپن پیش بیاندازد.

عادل غلامی به سرویس رفت و توانست با امتیازات مستقیمی که کسب کرد اختلاف را بیشتر کرد.

ایشیکاوا، دریافت کننده ژاپنی ها ستاره امروز تیمش بود و توانست با سرویس های ریسکی اش بازی را در امتیاز 22 به تساوی بکشاند.

مهدوی به جای معروف آمد تا در دفاع روی تور کمک کند اما او در امتیاز 23 بر 23 به بعد در ترکیب اصلی ماندگار شد تا در امتیاز 23 بر 24 به سود ژاپن یک بار دیگر معروف به جای خودش بازگردد.

امتیاز سرویس مستقیم ژاپنی ها از ساعد عبادی پور نتیجه ست دوم را هم 25 بر 23 به سود ژاپن کرد.

 

ست سوم

ایران شایستگی پیروزی در ست دوم را داشت اما لحظه ای غفلت ژاپن را زودتر به امتیاز 25 رساند و بازیکنان ایران به زمین آمدند تا خود را ثابت کنند.

سامان فائزی در ابتدای ست سوم جایگزین عادل غلامی شد و در همان ابتدای حضورش یک امتیاز مستقیم برای ایران گرفت.

قائمی و علیزاده هم ست سوم را به عنوان بازیکن ثابت آغاز کردند تا ایران در دریافت شرایط بهتری را به خود بگیرد.

در دفاع، سرویس و اسپک ایران تیم برتر میدان بود و به همین دلیل توانست تکنیکال تایم اوت اول را با امتیازات 8 بر 5 به سود خود کرد.
 


حضور قائمی و فائزی ایران را در دفاع بهتر از ست های گذشته کرد و تعداد امتیازاتی که ایران از راه کسب می کرد بیشتر از گذشته شد.

امتیاز مستقیم سعید معروف از سرویس نتیجه بازی را 11 بر 6 به سود ایران کرد تا بازیکنان با خیال راحت تری بازی را ادامه دهند.

برتری ایران در ست سوم ادامه دار بود تا اینکه تکنیکال تایم اوت دوم هم با امتیازات 16 بر 11 به سود شاگردان کواچ گرفته شد.


ایران 19 بر 11 پیش افتاده بود و مربیان ژاپنی دست به تغییراتی زدند و با اینکه جا به جایی ها موثر واقع شده بود اما جبران این اختلاف کار دشواری به نظر می رسید.

برتری ایران تا جایی ادامه دار بود که در نهایت ست سوم را با امتیازات 25 بر18 به سود خود کرد.
 

ست چهارم

کواچ برای شروع این ست فائزی و قائمی را در ترکیب اصلی قرار داد تا غلامی و میرزاجانپور از روی نیمکت بازی پیگیری کنند.

محمد موسوی ستاره ایران در ابتدای ست چهارم بود و توانست با 3 دفاع اختلاف زیادی بین دو تیم ایجاد کند.
 


بازی خوب بازیکنان ایران آنقدر تیم حریف را تحت تاثیر قرار داد تا تکنیکال تایم اوت اول با امتیازات 8 بر 2 به سود ایران گرفته شد.
 

ست پنجم

جدال آسیایی جام جهانی به ست پنجم کشیده شد و جدا از امتیاز این دیدار پیروزی در آن می توانست از نظر روحی هم برای دو تیم ارزش بالایی داشته باشد.

دو تیم تحت فشار هستند و اشتباهات فردی نقش مهمی در امتیازگیری تیم ها داشتند.
 


امتیازات یک به یک بالا می رفت تا اینکه توپگیری قائمی و اسپک عبادی پور زمین ها را در امتیاز 8 بر 6 عوض کرد.

javadirai بازدید : 579 پنجشنبه 26 شهریور 1394 نظرات (0)

رقابت های جام جهانی 2015-ژاپن فردا جمعه 27 شهریورماه با برگزاری 6 دیدار در دو شهر تویوما و اوسکا پیگیری خواهد شد که در یکی از این دیدارها تیم ملی والیبال کشورمان در مصاف حساس مقابل ژاپن صف آرایی خواهد کرد.

 

* برنامه دیدارهای روز هشتم جام جهانی به شرح زیر می باشد:

اوساکا:
آمریکا – تونس ساعت 7 و 30 دقیقه
ونزوئلا – ایتالیا ساعت 10 و 30 دقیقه
ژاپن – ایران ساعت 14 و 40 دقیقه
تویاما:
روسیه – مصر ساعت 7 و 30 دقیقه
آرژانتین – کانادا ساعت 10 و 30 دقیقه
استرالیا - لهستان ساعت 14 و 30 دقیقه


روزهای شنبه و یکشنبه 28 و 29 شهریورماه تیم های شرکت کننده در جام جهانی استراحت دارند و به شهر توکیو که سه دیدار نهایی این رقابت ها در آن برگزار خواهد شد می روند.

javadirai بازدید : 492 پنجشنبه 26 شهریور 1394 نظرات (0)

هفتمین روز از مسابقات جام جهانی 2015 - ژاپن امروز با برگزاری 6 دیدار پیگیری شد و تیم های ملی آمریکا، لهستان، ایتالیا، روسیه، ژاپن و آرژانتین برابر حریفان خود به پیروزی رسیدند.

 

در نخستین دیدار امروز ملی پوشان والیبال کشورمان برابر آمریکا به میدان رفتند و در پایان با نتیجه 3 بر صفر مغلوب حریف خود شدند تا همچنان در رتبه هفتم جدول باقی مانده و اختلاف امتیازش با صدرنشینان بیش از پیش افزایش یابد.

 

* نتایج کامل دیدارهای روز هفتم لیگ جهانی به شرح زیر است:

 شماره   تاریخ   تیم ها   نتیجه  مجموع نتایج ست ها  مجموع پوئن 
یک دو سه چهار پنج
37

94/06/26

آمریکا – ایران 1-3 25-20 19-25 22-25 21-25 79-86
38 94/06/26 مصر – لهستان 3-0 25-20 25-23 25-18 - 75-61
39 94/06/26 ایتالیا – تونس 0-3 18-25 23-25 22-25 63-75 
40

94/06/26

روسیه – کانادا 0-3 21-25 16-25 19-25 56-75
41

94/06/26

ژاپن – ونزوئلا 0-3 31-33 24-26 19-25 74-88
42

94/06/26

آرژانتین – استرالیا 0-3 21-25 23-25 16-25 60-75

 

* رده بندی تیم ها در پایان روز هفتم به قرار زیر می باشد:

رتبه

تیم

امتیاز

بازی

جزئیات نتایج

ست ها

امتیاز ها

برده

باخته

3-0

3-1

3-2

2-3

1-3

0-3

برده

باخته

میانگین

برده

باخته

میانگین

1 United States of America(USA)آمریکا 21 7 0 5 2 0 0 0 0 21 2 10.500 570 444 1.283
2 Polandلهستان 20 7 0 2 4 1 0 0 0 21 6 3.500 653 559 1.168
3 Russian Federationروسیه 18 6 1 5 1 0 0 1 0 19 4 4.750 575 479 1.200
4 Italyایتالیا 18 6 1 4 2 0 0 0 1 18 5 3.600 561 472 1.188
5 Argentinaآرژانتین 14 5 2 3 1 1 0 2 0 17 9 1.888 616 560 1.100
6 japanژاپن 14 5 2 3 1 1 0 1 1 16 9 1.777 568 534 1.063
7 Iranایران 7 2 5 1 1 0 1 2 2 10 16 0.625 574 581 0.987
8 Canadaکانادا 4 2 5 0 0 2 0 2 3 8 19 0.421 561 644 0.871
9 Venezuelaونزوئلا 3 1 6 0 0 1 1 1 4 6 20 0.300 532 639 0.832
10 Australiaاسترالیا 3 1 6 0 0 1 1 1 4 6 20 0.300 526 640 0.821
11 Egyptمصر 3 0 7 0 0 0 3 1 3 7 21 0.333 569 645 0.882
12 Tunisiaتونس 1 0 7 0 0 0 1 1 5 3 21 0.142 476 584 0.815

 

javadirai بازدید : 749 چهارشنبه 25 شهریور 1394 نظرات (0)

رقابت های جام جهانی 2015-ژاپن فردا پنج شنبه 26 شهریورماه با برگزاری 6 دیدار در دو شهر تویوما و اوسکا پیگیری خواهد شد که در یکی از این دیدارها تیم ملی والیبال کشورمان به مصاف آمریکا خواهد رفت.

 

* برنامه دیدارهای روز هفتم جام جهانی به شرح زیر می باشد:
اوساکا:
آمریکا – ایران ساعت 7 و 30 دقیقه
ایتالیا – تونس ساعت 10 و 30 دقیقه
ژاپن – ونزوئلا ساعت 14 و 40 دقیقه
تویاما:
مصر – لهستان ساعت 7 و 30 دقیقه
روسیه – کانادا ساعت 10 و 30 دقیقه
آرژانتین – استرالیا ساعت 14 و 30 دقیقه

javadirai بازدید : 806 چهارشنبه 25 شهریور 1394 نظرات (0)

پس از دو روز استراحت تیم ها در پایان مرحله نخست جام جهانی 2015 ژاپن، امروز مرحله دوم آغاز شد و 12 تیم حاضر در این مسابقات ششمین مصاف خود را برگزار کردند. در پایان دیدارهای امروز تیم های آمریکا، آرژانتین، ایتالیا، لهستان، ژاپن و روسیه مقابل حریفان خود به پیروزی رسیدند.

 

ازدیدارهای امروز تیم ملی والیبال کشورمان برابر ایتالیا به میدان رفت و با نتیجه 3 بر صفر مغلوب شد و در جایگاه هفتم جدول رده بندی باقی ماند.

 

* نتایج کامل دیدارهای روز ششم لیگ جهانی به شرح زیر است:

 شماره   تاریخ   تیم ها   نتیجه  مجموع نتایج ست ها  مجموع پوئن 
یک دو سه چهار پنج
31

94/06/25

آمریکا – ونزوئلا 0-3 18-25 19-25 21-25 - - 54-75
32 94/06/25 مصر – آرژانتین 3-0 25-18 25-19 25-21 - - 75-58
33 94/06/25 ایتالیا - ایران 0-3 19-25 23-25 21-25 - - 63-75
34

94/06/25

کانادا – لهستان 3-1 23-25  25-15 25-19 25-19 - 98-78
35

94/06/25

ژاپن – تونس 0-3 21-25 19-25 19-25 - 59-75
36

94/06/25

روسیه – استرالیا 0-3 24-26 16-25 18-25  

 

javadirai بازدید : 591 سه شنبه 24 شهریور 1394 نظرات (0)

امیر خوش خبر درمورد آغاز مرحله دوم مسابقات جام جهانی 2015 والیبال در شهر اوساکا اظهار داشت: پس از اتمام مرحله اول بازی های جام جهانی وارد شهر اوساکا شدیم تا مرحله دوم را آغاز کنیم. سفری به مدت یک ساعت و نیم و راحتی را با قطار داشتیم و خوشبختانه بازیکنان خسته نشدند.


سرپرست تیم ملی والیبال ایران گفت: ملی پوشان تیم ملی والیبال پس از اسکان در هتل و اندکی استراحت به سالن وزنه رفتند و بدنسازی نسبتاً سبکی را انجام دادند. امروز هم در سالن اصلی تمرین می کنیم و فردا هم به مصاف ایتالیا خواهیم رفت.


خوش خبر ادامه داد: هنوز شهرام محمودی مصدوم است و تلاش می کنیم که وی را به شرایط مسابقه برسانیم؛ مشکل دیگری وجود ندارد، فقط روحیه بازیکنان به دلیل شکست های ابتدایی کمی خراب شده است و امیدواریم که بازیکنان بتوانند با توجه به تفکرات حرفه ای که دارند بتوانند خود را بازسازی کنند تا در ادامه مسابقات با نشاط تر و بهتر وارد میدان شوند. مسابقات سخت مان هنوز مانده و امیدوارم بتوانیم بازی های در خور شان والیبال ایران را به نمایش بگذاریم.

javadirai بازدید : 1123 دوشنبه 23 شهریور 1394 نظرات (8)

تیم ملی والیبال ایران در حالی با 7 امتیاز و 3 شکست از 5 مسابقه در جایگاه هفتم رقابت های جام جهانی ژاپن قرار دارد که گفته می شود مسئولان فدراسیون والیبال تصمیم دارند در پایان این رقابت ها اسلوبودان کواچ را از سمت خود برکنار کرده و سیچلو دستیار پیشین ولاسکو در تیم ملی ایران و سرمربی فعلی قطر را جانشین کواچ کنند.

پس از نتایج ضعیف تیم ملی والیبال کشورمان در جام واگنر و رقابت های جام جهانی فدراسیون تصمیم دارد یک مربی خارجی را جایگزین کواچ کند و به همین دلیل مذاکرات خود را با خوآن سیچلو مربی سابق تیم ملی ایران که هم اکنون هدایت تیم ملی قطر را بر عهده دارد آغاز کرده است، تا در صورت توافق سیچلو را که فقط سابقه هدایت تیم ملی قطر را به عنوان سرمربی در کارنامه خود دارد جانشین کواچ کند.


حال بايد ديد اين خبر چقدر به واقعيت نزديك است و آيا فدراسيون حاضر ميشود در فاصله يك سال مانده به شروع المپيك ريو ٢٠١٦ سكان هدايت تيم ملى را به يك مربى ديگر بسپارد يا خير.

javadirai بازدید : 937 دوشنبه 23 شهریور 1394 نظرات (0)

 

ملی پوشان والیبال ایران ساعت 11 صبح امروز دوشنبه به وقت محلی شهر هاماماتسو را ترک کردند و سپس سوار قطار های تند رو که حدود 300 کیلومتر بر ساعت سرعت دارد شدند و ساعت 14 به وقت محلی به هتل اقامت خود به نام هتل بایتاور در شهر اوساکا رسیدند.هتل بایتاور هتلی 51 طبقه است که تیم های حاضر در مرحله دوم در شهر اوساکا در این هتل اقامت دارند.
ملی پوشان کشورمان پیش از صرف ناهار، استراحتی کوتاه کردند و سپس از ساعت 18 به وقت محلی به تمرین بدنسازی و کار با وزنه زیر نظر کادر فنی پرداختند. با توجه به اینکه فضای سالن وزنه کم بود کادر فنی تصمیم گرفت ملی پوشان در دو گروه بدنسازی کنند.
تیم ملی والیبال ایران روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه این هفته به ترتیب به مصاف تیم های ایتالیا، آمریکا و ژاپن میزبان این رقابت ها خواهد رفت.
سیزدهمین دوره جام جهانی والیبال از 17 شهریورماه آغاز شده است و به مدت 16 روز ادامه خواهد داشت. 12 تیم شرکت کننده سه مسابقه آخر خود را در شهر توکیو برگزار خواهند کرد.

 

javadirai بازدید : 833 یکشنبه 22 شهریور 1394 نظرات (0)

 

تیم ملی والیبال ایران در پنجمین بازی خود از سری مسابقات جام جهانی والیبال سومین شکست خود را این بار مقابل روسیه تجربه کرد. این برای اولین بار بود که در این مسابقات ایران یک بازی را در 3 ست متوالی به رقبا واگذار می کند و بازی امروز یکی از ضعیف ترین نمایش های والیبالیست های ایرانی بود. معروف، غفور، عبادی پور، میرزاجانپور، غلامی، موسوی بازیکنان اصلی ایران را تشکیل می دادند و مهدی مرندی هم لیبرو تیم بود.

ست اول

این دیدار با سایر بازی ها برای بازیکنان متفاوت بود چرا که همیشه والیبالیست های ایرانی در بازی مقابل تیم های قدرتمند بازی با انگیزه تر را انجام می دهند.

به واسطه همین مساله بازی با اختلاف 3 امتیازی ایران آغاز شد و تکنیکال تایم اول 8 بر 5 به سود ایران گرفته شد.

اشبتاهات فردی بازیکنان ایران در امتیاز 11 دو تیم را به هم رساند اما کیفیت بازی همچنان پا برجا بود.

2 توپگیری به موقع دلیلی شد تا تکنیکال تایم اوت دوم هم 16 بر 14 به سود ایران شود.

ایران 18 بر 16 از حریف پیش بود تا اینکه موزرسکی، بهترین زننده سرویس جهان به منطقه یک رفت و توپ را طوری به زمین ایران می فرستاد که دریافت غیر ممکن شده بود.

به واسطه سرویس های مرد 217 سانتی روس ها نتیجه بازی 21 بر 18 به سود حریف شد.

حالا نوبت غفور، پشت خط زن ایران بود تا به سرویس برود و اختلاف دو تیم را به حداقل رساند.

در امتیاز 22 بر 23 به سود روسیه قائمی به میدان آمد تا این اختلاف را از بین ببرد اما تجربه تتیوکین از این مساله جلوگیری کرد.

حسن صنوبر در امتیاز 24 بر 23 به میدان آمد و اشتباه روس ها 2 تیم را در امتیاز 24 برابر کرد تا حساسیت در این ست به اوج خود برسد.

در نهایت روسیه موفق شد با امتیازات 26 بر 24 برنده ست اول شود.
 

ست دوم

بازی نزدیک آغاز شد و 2 تیم امتیازات را یک به یک کسب می کردند تا اینکه بازیکنان موثر در سرویس به منطقه یک رفتند.

میخاییلوف توانست با 2 سرویس پی در پی اختلاف را در تکنیکال تایم اول به 2 امتیاز برساند.

چند حمله در توپ های برگشتی از غفور و سرویس های این بازیکن تیم ها را در امتیاز 11 به هم رساند.

ایران می توانست از حریف پیش بیافتد اما اشتباه عجیب سعید معروف روس ها را جلو انداخت.

در ادامه ست بیش از اینکه روس ها امتیاز بگیرند بازیکنان ایران اشتباه کردند و همین موضوع حریف را 20 بر 14 پیش انداخت.

چند اشتباه عجیب از سعید معروف کواچ را مجبور کرد تا مهدی مهدوی را به میدان بفرستد.

قائمی به جای میرزاجامپور به میدان آمد تا روند حمله ایران را بهبود بخشد، اما این طور نشد و تعویض به جای خودش بازگشت.

جریان بازی از دست بازیکنان ایران خارج شد و با اسپک موسوی که به خارج رفت روسیه با امتیازات 25 بر 18 برنده ست دوم شد.

ست سوم

ایران تیمی با تجربه است که همیشه تا آخرین ست و تا آخرین امتیازات می جنگد و 2 ست باخته دلیلی به تمام شدن بازی نبود.

به همین دلیل بازیکنان ایرانی به زمین آمدند تا روند بازی را عوض کنند.

4 بر یک امتیازات بازی به سود ایران در ابتدای ست سوم بود و بازیکنان نشان دادند تا قصد دارند تیمی متفاوت را مقابل روسیه نشان دهند.

2 تیم در امتیازات 8 بر 6 به سود ایران راهی تکنیکال تایم اوت اول شدند.

اشتباهات بازیکان ایرانی از یک سو و بازی خوب روس ها در طرف دیگر میدان، در امتیاز 8 دو تیم را به هم رساند.

عبادی پور در یک دنده از بازی توانست با یک اسپک و سرویس موفق اختلافی 2 امتیازی به وجود آورد اما این فاصله به سرعت جبران شد.

سیموژلف با ورود به زمین توانست 2 تک دفاع پشت هم از امیر غفور بگیرد تا این بار 17 بر 19 روسیه پیش بیافتد.

موزرسکی یک بار دیگر به سرویس رفت تا روسیه 23 بر 18 پیش بیافتد و در نهایت ایران با نتیجه 3 بر صفر و با امتیازات 24 - 26 18 - 25 20 – 25 سومین شکست خود را تجربه کند.

 

javadirai بازدید : 684 شنبه 21 شهریور 1394 نظرات (1)

معتقدم اگر این دو داور بعد از کسب تجربه در چنین رقابت های مهمی وارد می‌شدند، نتیجه ست پنجم شاید طور دیگری رقم می خورد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، اسلوبودان کواچ، سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از شکست 3 بر 2 مقابل لهستان در نشست خبری حاضر شد و اظهار داشت: امروز تمام تلاشمان را برای نمایش یک بازی خوب در زمین به خرج دادیم و فکر می‌کنم همین اتفاق هم افتاد . شروع 2 بر صفر برابر قهرمان جهان لهستان چندان نیز آسان نیست. بعد از آن هم دست از تلاش بر نداشتیم، اما با پاسخ خوب تیم لهستان مواجه شدیم که حاصل دریافت و سرویس‌های آنها، امتیازهای پی در پی برای آنان بود.
وی ادامه داد: حرف دیگری برای گفتن در مورد ست سوم و چهارم ندارم، اما در مورد آغاز ست پنجم بسیار عصبانی هستم چون ابلاغ کارت زرد بلافاصله در ابتدای ست، کار درستی نیست. در امتیاز 11 بر 10 هم اشتباه دیگری صورت گرفت؛ به نظرم باید 11 بر 11 می‌شدیم. معتقدم اگر این دو داور بعد از کسب تجربه در چنین رقابت های مهمی وارد می‌شدند، نتیجه ست پنجم شاید طور دیگری رقم می خورد.

javadirai بازدید : 712 شنبه 21 شهریور 1394 نظرات (0)

تیم ملی والیبال ایران در چهارمین مسابقه خود در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۵ مغلوب قهرمان جهان شد.
تیم ملی والیبال ایران از ساعت 7:40 به وقت تهران در سالن هاماماتسو آرنا چهارمین مسابقه خود در جام جهانی 2015 را برابر لهستان آغاز کرد. تیم ایران در این مسابقه با نتیجه 3 بر 2 و با امتیازهای 25 بر 18، 25 بر 23 ، 15 بر 25 و 20 بر 25 و 15بر 11مقابل لهستان، قهرمان جهان مغلوب شد.
این دو تیم در حالی برابر هم قرار گرفتند که پیش از این مسابقه تیم ملی لهستان در سه دیدار خود در جام جهانی 2015 موفق به شکست تیم های روسیه، آرژانتین و تونس شده و از هر سه بازی حداکثر امتیاز را کسب کرده و با 9 امتیاز به علت معدل ست کمتر و پایین تر از ایتالیا و امریکا در رده سوم جدول رده بندی قرار داشت. در طرف مقابل ایران از سه بازی گذشته خود دو پیروزی برابر تونس و ونزوئلا و یک شکست برابر آرژانتین را در کارنامه خود داشت.
کواچ، سرمربی تیم ملی والیبال ایران برای شروع مسابقه معروف، عبادی پور، میرزاجانپور، غفور، مرندی، غلامی و موسوی را انتخاب کرد. شاگردان بوبان بازی را بهتر از حریف آغاز کردند و توانستند در امتیاز 8 بر 6 اختلافی دو امتیازی با حریف قدرتمند خود ایجاد کنند. در ادامه تیم ایران عملکرد خوبی در سرویس و دفاع داشت، این در حالی بود که لهستانی ها اشتباهات زیادی در اسپک و سرویس داشتند. این ست را تیم ایران توانست با نتیجه 25 بر 18 به سود خود تمام کند.
بوبان برای ست دوم هم همان بازیکنان را وارد زمین کرد. سرویس های خوب امیر غفور، دفاع های ملی پوشان ایران و دریافت های عقب زمین ایران در ست دوم موجب شد در امتیاز 12 بر 9 اختلافی سه امتیازی به سود ایران بین دو تیم ایجاد شود، اما در ادامه لهستانی ها با دریافت های خوب در عقب زمین توانستند در امتیاز 18 بر 16 از ایران پیش بیفتند. در این ست کواچ تغییرات زیادی در ترکیب تیم ایران ایجاد کرد و با توجه به شرایط از مهدوی، قائمی و حتی صنوبر هم استفاده کرد. امیر غفور در این ست غیر از سرویس های خوبی که زد توانست در حمله هم عملکرد بسیار خوبی داشته باشد؛ البته در این بین نباید از تلاش و بازی خوب سایر بازیکنان هم به راحتی عبور کرد. این ست با نتیجه 25 بر 23 به سود ایران خاتمه پیدا کرد.
ست سوم هم بدون تغییر برای ایران آغاز شد. لهستانی ها در این سست عملکرد بهتری در شروع داشتند؛ سرویس های خوب کورک و پس از آن دفاع های کم نقص لهستانی ها آنها را در امتیاز 9 بر 5 از ایران پیش انداخت و در امتیاز 10 بر 5 هم کواچ درخواست وقت استراحت کرد تا وقفه ای در روند امتیازگیری کورک از خط سرویس ایجاد کند. شاگردان آنتیگا در ست سوم خوب بودند این در حالی است که بازیکنان ایران افت چشمگیری داشتند و اکثر امتیازهای لهستان با اشتباهات ملی پوشان ایران کسب می شد. ست سوم را شاگردان کواچ با حساب 25 بر 15 به قهرمان جهان واگذار کردند.
ست چهارم را هم کواچ با همان ترکیب اولیه بازی را آغاز کرد. در این ست هم دریافت های عقب زمین لهستان کم نقص بود و شاگردان آنتیگا به خوبی از توپ های برگشتی استفاده می کردند. سرویس های مهار نشدنی کورک را بازیکنان ایران به سختی دریافت می کردند و به پاسور می رساندند، اما دفاع روی تور و دریافت عقب زمین لهستانی ها با عملکرد خوب خود برای کشورمان امتیازگیری می کردند. در امتیاز 16 بر 12 به سود لهستان تیم ها به وقت اسراحت فنی دوم رفتند. در این ست هم خطای سرویس در تیم ایران زیاد بود، ضمن اینکه ملی پوشان در حمله هم عملکردی مانند ست های قبلی نداشتند. این ست با نتیجه 25 بر 20 به سود لهستان تمام شد تا بازی به سست پنجم کشیده شود.
ست پنجم با همان ترکیب اولیه آغاز شد، اما تمام بازیکنان تلاش می کردند به یکدیگر انگیزه و روحیه جنگندگی بدهند. بازی در این ست پایاپایی پیش رفت تا اینکه در امتیاز 6 بر3 لهستانی ها با سرویس های خوب کورک از ایران پیش افتادند و باعث شدند  تا کواچ درخواست وقت استراحت کند. شاگردان آنتیگا در این ست هم عملکرد بهتری نسبت به ایران داشتند و موفق شدند با حساب 15 بر 11به پیروزی برسند تا دومین شکست ایران هم در جام جهانی 2015 ثبت شود.
لهستان یکی از قدرت های کنونی والیبال جهان و از هماهنگ ترین تیم های دنیاست که در تالار افتخاراتش سه طلا، سه نقره و یک برنز از رقابت های المپیک و جهان را دارد.
تیم ملی والیبال ایران فردا از ساعت 14:10 به وقت تهران در آخرین مسابقه مرحله نخست خود در جام جهانی 2015 باید به مصاف روسیه برود.

***آدرس سایت جدید ما ***

مجموعه هواداران والیبال ایران به

"والیبال آنلاین" تغییر اسم داده است

آدرس سایت جدید:

www.volleyballonline.ir

تعداد صفحات : 2

درباره ما
Profile Pic
هواداران والیبال ایران بزرگترین مجموعه هواداری والیبال در ایران.کسب مقام نخست جشنواره مردمی صفحات اجتماعی در کشور.فیسبوک،اینستاگرام،کانال تلگرام مارو نیز دنبال کنید: تاریخ تاسیس: 92/04/01
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به نظر شما تیم ملی والیبال ایران در لیگ جهانی 2017 چه مقامی کسب خواهد کرد؟؟